Przemas Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Z tymi śrubami fajnie, ale powiedz jeszcze jak łączysz je w całość z naciągami. Model extra, brak słów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 11 Listopada 2017 Share Napisano 11 Listopada 2017 Czołem! Nic spektakularnego do pokazania już nie mam. [...] Jeśli to nie jest spektakularne, to ja nie wiem co jest... Zaniemówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 I po robocie. Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=255&t=60069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Podziwiam ludzi sklejających szmatopłaty. Zwłaszcza naciągi mnie przerażają. Sposób na śruby rzymskie całkiem fajny, można w 35 wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Pierwsza klasa.Znakomity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Oż ty w mordę. Pierwsza klasa! Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Powiem tak: dobrze że w tym roku nie startowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi