Szydercza Gała Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Niejako przywołany do tablicy wrzucam. Gdyby NACZELNOŚCI ta galeria nie odpowiadała, do kibla z nią Łajba ma drewniany pokład, laserowo cięte różne dziwne detale. Skończony w 2011. Kutry i nawiewniki to moje pierwsze po wieeeelu wieeelu latach zabawy z aerografem, wtedy wogóle wpadł mi do głowy pomysł: a może by se zlepić jakiegoś plastikowego siurka? W sumie prawie 2 lata sie pałowałem z nim. Oglądajta na zdrowie. AAAAAA właśnie w relacji z niego narodził się, skąd indąd znany, Pułkownik MItrofanow No i tak se stoi bidula z innymi na półce W końcu sie doczekał eskorty w postaci torpedowców, a tera nawet powoli rośnie mu w bólach cFaniaczek co go obroni za piataka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Bardzo się prezentuje :-) to jednak karton który wymaga więcej czasu . Gratulacje. To ten zestaw za 3 stówki? Jak go oceniasz bo swego czasu miałem chrapkę na ten w skali 1:250. Poz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Poza paroma szczegółami nic nie zdradza że to kartonowa łajba. Pięknie wykonany. Niektóre plastikowe mu nie dorównują. Te białe okręty mają coś w sobie. A może byś tak przy okazji tej galerii napisał historię Pułkownika Mitrofanowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Co ja tu będę dużo gadał... Z takim warsztatem po prostu masz prawo być SZYDERCZY! Dech zapiera, takie to piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Mnie niestety nie za bardzo kręci okres w szkutnictwie kiedy by pokazać kto ma dłuższego zwiększano liczbę kominów... Model za to superowy, wypiardowy i z przytupem! Take kartoniaki lubię, a nie wydrukowane, posklejane kwadratowe obłości i wyglądające od razu na kartoniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Gała - szacun 2 lata przy kartonie.... może szlag trafić Dobrze wiedzieć że piękniutkie czyścioszki też kiedyś wychodziły z Twojej stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 ...Dobrze wiedzieć że piękniutkie czyścioszki też kiedyś wychodziły z Twojej stoczni Ten był ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 piękna rzecz... super się ogląda takie zbliżenia. Malowanie klasa - prawie nie widać, że kartoniak - bojakbybyłowidać - to kasujemy jako niezgodne z regulaminem ! nadbudówka główna powala graty !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Ładny. Tylko tyle bo na kartonie się nie znam. Co tu robi karton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Co tu robi karton ? Udaje że jest plastikiem - I nawet dobrze mu to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Jak go zobaczyłem... to aż ponownie zaczął mi się marzyć na półce okręt, o którym myślę nieprzerwanie od czasów zaczytywania się w książkach A.Perepeczki...i już czas jakiś tak myślę i nie mogę się zebrać... SMS Emden A model piękny, choć papierowy, to jednak wygląda urzekająco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Zapomniałem napisać, że pikny On jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Bardzo efektowna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Września 2017 Autor Share Napisano 30 Września 2017 Dzięki, oj krwi mi on napsuł oj napsuł No ale za to teraz kozacko wyglada na półeczce, otoczony torpedowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi