Szydercza Gała Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Niejako przywołany do tablicy wrzucam. Gdyby NACZELNOŚCI ta galeria nie odpowiadała, do kibla z nią Łajba ma drewniany pokład, laserowo cięte różne dziwne detale. Skończony w 2011. Kutry i nawiewniki to moje pierwsze po wieeeelu wieeelu latach zabawy z aerografem, wtedy wogóle wpadł mi do głowy pomysł: a może by se zlepić jakiegoś plastikowego siurka? W sumie prawie 2 lata sie pałowałem z nim. Oglądajta na zdrowie. AAAAAA właśnie w relacji z niego narodził się, skąd indąd znany, Pułkownik MItrofanow No i tak se stoi bidula z innymi na półce W końcu sie doczekał eskorty w postaci torpedowców, a tera nawet powoli rośnie mu w bólach cFaniaczek co go obroni za piataka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba77 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Bardzo się prezentuje :-) to jednak karton który wymaga więcej czasu . Gratulacje. To ten zestaw za 3 stówki? Jak go oceniasz bo swego czasu miałem chrapkę na ten w skali 1:250. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Poza paroma szczegółami nic nie zdradza że to kartonowa łajba. Pięknie wykonany. Niektóre plastikowe mu nie dorównują. Te białe okręty mają coś w sobie. A może byś tak przy okazji tej galerii napisał historię Pułkownika Mitrofanowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyteque Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Co ja tu będę dużo gadał... Z takim warsztatem po prostu masz prawo być SZYDERCZY! Dech zapiera, takie to piękne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Mnie niestety nie za bardzo kręci okres w szkutnictwie kiedy by pokazać kto ma dłuższego zwiększano liczbę kominów... Model za to superowy, wypiardowy i z przytupem! Take kartoniaki lubię, a nie wydrukowane, posklejane kwadratowe obłości i wyglądające od razu na kartoniaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Gała - szacun 2 lata przy kartonie.... może szlag trafić Dobrze wiedzieć że piękniutkie czyścioszki też kiedyś wychodziły z Twojej stoczni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 ...Dobrze wiedzieć że piękniutkie czyścioszki też kiedyś wychodziły z Twojej stoczni Ten był ostatni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 piękna rzecz... super się ogląda takie zbliżenia. Malowanie klasa - prawie nie widać, że kartoniak - bojakbybyłowidać - to kasujemy jako niezgodne z regulaminem ! nadbudówka główna powala graty !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Ładny. Tylko tyle bo na kartonie się nie znam. Co tu robi karton ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Co tu robi karton ? Udaje że jest plastikiem - I nawet dobrze mu to wychodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Jak go zobaczyłem... to aż ponownie zaczął mi się marzyć na półce okręt, o którym myślę nieprzerwanie od czasów zaczytywania się w książkach A.Perepeczki...i już czas jakiś tak myślę i nie mogę się zebrać... SMS Emden A model piękny, choć papierowy, to jednak wygląda urzekająco. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Zapomniałem napisać, że pikny On jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Bardzo efektowna praca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted September 30, 2017 Author Share Posted September 30, 2017 Dzięki, oj krwi mi on napsuł oj napsuł No ale za to teraz kozacko wyglada na półeczce, otoczony torpedowcami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts