Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niejako przywołany do tablicy wrzucam. Gdyby NACZELNOŚCI ta galeria nie odpowiadała, do kibla z nią Łajba ma drewniany pokład, laserowo cięte różne dziwne detale. Skończony w 2011. Kutry i nawiewniki to moje pierwsze po wieeeelu wieeelu latach zabawy z aerografem, wtedy wogóle wpadł mi do głowy pomysł: a może by se zlepić jakiegoś plastikowego siurka? W sumie prawie 2 lata sie pałowałem z nim. Oglądajta na zdrowie. AAAAAA właśnie w relacji z niego narodził się, skąd indąd znany, Pułkownik MItrofanow

1.jpg~original

2.jpg~original

3.jpg~original

4.jpg~original

5.jpg~original

6.jpg~original

7.jpg~original

8.jpg~original

9.jpg~original

10.jpg~original

11.jpg~original

12.jpg~original

13.jpg~original

14.jpg~original

15.jpg~original

16.jpg~original

17.jpg~original

18.jpg~original

19.jpg~original

20.jpg~original

21.jpg~original

22.jpg~original

23.jpg~original

24.jpg~original

25.jpg~original

26.jpg~original

27.jpg~original

s1.jpg~original

s2.jpg~original

s3.jpg~original

s4.jpg~original

s5.jpg~original

s6.jpg~original

s7.jpg~original

s8.jpg~original

s9.jpg~original

No i tak se stoi bidula z innymi na półce W końcu sie doczekał eskorty w postaci torpedowców, a tera nawet powoli rośnie mu w bólach cFaniaczek co go obroni za piataka

Napisano

Bardzo się prezentuje :-) to jednak karton który wymaga więcej czasu . Gratulacje.

To ten zestaw za 3 stówki? Jak go oceniasz bo swego czasu miałem chrapkę na ten w skali 1:250.

Poz.

Napisano

Poza paroma szczegółami nic nie zdradza że to kartonowa łajba.

Pięknie wykonany. Niektóre plastikowe mu nie dorównują. Te białe okręty mają coś w sobie.

A może byś tak przy okazji tej galerii napisał historię Pułkownika Mitrofanowa?

Napisano

Mnie niestety nie za bardzo kręci okres w szkutnictwie kiedy by pokazać kto ma dłuższego zwiększano liczbę kominów...

Model za to superowy, wypiardowy i z przytupem!

Take kartoniaki lubię, a nie wydrukowane, posklejane kwadratowe obłości i wyglądające od razu na kartoniaki.

• 2 weeks later...
Napisano

piękna rzecz...

super się ogląda takie zbliżenia. Malowanie klasa - prawie nie widać, że kartoniak - bojakbybyłowidać - to kasujemy jako niezgodne z regulaminem !

nadbudówka główna powala

graty !!!!

Napisano

Jak go zobaczyłem...

to aż ponownie zaczął mi się marzyć na półce okręt, o którym myślę nieprzerwanie od czasów zaczytywania się w książkach A.Perepeczki...i już czas jakiś tak myślę i nie mogę się zebrać...

SMS Emden

A model piękny, choć papierowy, to jednak wygląda urzekająco.

Pozdrawiam