Flachenty Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Model powstał jako prezent dla dowódcy 1 WBP w Wesołej z okazji zbliżającego się Święta Brygady. Jest to wypust Revella z drobnymi dodatkami typu lufa RB, liny Eureka XXL , gąski z Tamiyi i jakieś drobiazgi od siebie. Malowany jest oryginalnymi farbami jakimi były malowane Leośki przed defiladą 15-go sierpnia. Czasu dużo nie miałem więc jest jak jest. Więcej się pobawię jak będę robił dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Bardzo mi się podoba .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Jak zawsze Twój model bardzo mi się podoba... Umiarkowane, ale widoczne ślady eksploatacji... Jedyne co zrobił bym inaczej, to rozmycie plam kamuflażu - wydaje się zbyt duże... W mojej opinii przejścia pomiędzy kolorami powinny być bardziej ostre... (To moja subiektywna opinia) Poza tym: ekstra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Świetnie wygląda. Fajnie jest mieć dostęp do oryginalnych farb - nie trzeba mieszać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Miarka Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Świetny! Bardzo fajne,subtelne brudzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Pytanie Leopardowego laika - ten model robi się z pudła, czy trzeba przerabiać z wersji "D" na "PL" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Pytanie Leopardowego laika - ten model robi się z pudła, czy trzeba przerabiać z wersji "D" na "PL" ? Tylko oznaczenia. Co do modelu, wydaje się taki zwykły, jest ładnie ale bez polotu, jednocześnie czekam na tą wersje "dla siebie" jak stanie obok Twardziocha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Bardzo ładny P.s. Chciałem dzisiaj wrzucić galerie swojego leoparda ale się wstrzymam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Jedyne co zrobił bym inaczej, to rozmycie plam kamuflażu - wydaje się zbyt duże... W mojej opinii przejścia pomiędzy kolorami powinny być bardziej ostre... (To moja subiektywna opinia) Poza tym: ekstra... Czy ja wiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A dopytam, jak się prezentuje model Revella? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Fajny Warszawiak. Poza tematem - takich płyt ażurowych szlag by nie trafił po jednym przejeździe Leo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 A dopytam, jak się prezentuje model Revella? Szału nie ma. Parę pomysłów niezłych ale też sporo słabych, wykonanie jak typowy Revell. Poza tematem - takich płyt ażurowych szlag by nie trafił po jednym przejeździe Leo? Dają radę dopóki się na nich nie kręcisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skaidrus Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Podoba mi się, ale również czekam na model "dla siebie" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel1 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 A dlaczego Revell, a nie tamka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts