Flachenty Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Model powstał jako prezent dla dowódcy 1 WBP w Wesołej z okazji zbliżającego się Święta Brygady. Jest to wypust Revella z drobnymi dodatkami typu lufa RB, liny Eureka XXL , gąski z Tamiyi i jakieś drobiazgi od siebie. Malowany jest oryginalnymi farbami jakimi były malowane Leośki przed defiladą 15-go sierpnia. Czasu dużo nie miałem więc jest jak jest. Więcej się pobawię jak będę robił dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Bardzo mi się podoba .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Jak zawsze Twój model bardzo mi się podoba... Umiarkowane, ale widoczne ślady eksploatacji... Jedyne co zrobił bym inaczej, to rozmycie plam kamuflażu - wydaje się zbyt duże... W mojej opinii przejścia pomiędzy kolorami powinny być bardziej ostre... (To moja subiektywna opinia) Poza tym: ekstra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Świetnie wygląda. Fajnie jest mieć dostęp do oryginalnych farb - nie trzeba mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Świetny! Bardzo fajne,subtelne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 Pytanie Leopardowego laika - ten model robi się z pudła, czy trzeba przerabiać z wersji "D" na "PL" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Pytanie Leopardowego laika - ten model robi się z pudła, czy trzeba przerabiać z wersji "D" na "PL" ? Tylko oznaczenia. Co do modelu, wydaje się taki zwykły, jest ładnie ale bez polotu, jednocześnie czekam na tą wersje "dla siebie" jak stanie obok Twardziocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Bardzo ładny P.s. Chciałem dzisiaj wrzucić galerie swojego leoparda ale się wstrzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Jedyne co zrobił bym inaczej, to rozmycie plam kamuflażu - wydaje się zbyt duże... W mojej opinii przejścia pomiędzy kolorami powinny być bardziej ostre... (To moja subiektywna opinia) Poza tym: ekstra... Czy ja wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 A dopytam, jak się prezentuje model Revella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Fajny Warszawiak. Poza tematem - takich płyt ażurowych szlag by nie trafił po jednym przejeździe Leo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 A dopytam, jak się prezentuje model Revella? Szału nie ma. Parę pomysłów niezłych ale też sporo słabych, wykonanie jak typowy Revell. Poza tematem - takich płyt ażurowych szlag by nie trafił po jednym przejeździe Leo? Dają radę dopóki się na nich nie kręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Podoba mi się, ale również czekam na model "dla siebie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 A dlaczego Revell, a nie tamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi