Szydercza Gała Napisano 20 Października 2018 Autor Share Napisano 20 Października 2018 Kapiszony i inna wentylatornia, to pierwsze blaszki jakie w nim zlepiłem. Jutro dostanie toto czarność, a od poniedziałku bendEM kolorować.... Vive la Marine Nationale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Ładnie. Jak idzie projektowanie blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Kapiszony to wredny element. Równo tak zrobić.. respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Października 2018 Autor Share Napisano 21 Października 2018 No tragedii nie ma, ale zawsze mogłoby być lepiej No i juSZ w czarności, tera bENdOM kolorowanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 NadbudUFki bENdom na końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Października 2018 Autor Share Napisano 22 Października 2018 NadbudUFki bENdOM jak się narysują i wytrawią gretingi na ich pokłady. KolorujEM tera, czyli będzie że dwa tygodnie ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Października 2018 Autor Share Napisano 29 Października 2018 Smrodziłem przy innej robocie, węc przy okazji sikłem pazłotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Listopada 2018 Autor Share Napisano 4 Listopada 2018 Z takOM armatOM, to by pewnie kapitan Fang był odwaRZniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Gała - chyba konieczny odwyk od francuzowych klimatów ci od Surcoufa też pewnie tak kombinowali jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Ponoć to nie wielkość armaty a technika ma znaczenie u faceta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Czy to koniec, początek końca czy koniec początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 6 Listopada 2018 Share Napisano 6 Listopada 2018 Swoją droga, albo ten Jiyuan był taki mikry albo danton ma tak przerosniete armaty.. Ciężko uwierzyć że ten kolaż to 1/350 i 1/700.. a nie 1/1200.. Wsadzili Fanga w taki kajak i dziwili się, że spieprzał od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2018 Autor Share Napisano 6 Listopada 2018 coś w tym jest. Z drugiej strony japońskie okrety były równie mało imponujące i pewnoe dlatego chłop stracil glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Bije po oczach swoją prostotą - Gała tak nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Nawiązując do dyskusji u Hansa muszę przynać, że zostałem pokonany, na pierwszy rzut oka widać jak realizm tego modelu zamienia moje wypociny w pył....... Edytowane 13 Listopada 2018 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 No to trzeba rzucić jeszcze pare razy a poza tym nie liczy się bo ten jest cerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 a czy ta wieża nie za ciemna przypadkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 3 godziny temu, Markuz napisał: a czy ta wieża nie za ciemna przypadkiem?? To dopiero piąte z trzydziestu siedmiu rozjasnień na wieży więc bądź cierpliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 Na tyle kominow to moglaby zostac w tych sadzach i schematycznie by nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2018 Autor Share Napisano 13 Listopada 2018 Ale to dziobowa..... a poza tym musi być schematycznie bo bENdEM rozsadzał SYSTEM żeby nie powiedzieć UKŁAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 No i dobra, jak zapowiadałem bez etapów pośrednich wrzucanych na bieżąco, bo sie tylko ludzie stresują od tego. Na przykładzie wież Faza 1 W dniu 4.11.2018 o 13:24, Szydercza Gała napisał: Faza II plus pędzlowanie Faza III No i reszta śmietnika Tera znowu CZa taśmę lapić i wymalować dachy wieRZ i blastbagi, no i oczywiście kapiszony, mniej tego więc kolejna aktualizacja powinna być szyPciej. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Nie ma to jak schematyczne malowanie. A jak idzie projektowanie blach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Listopada 2018 Autor Share Napisano 16 Listopada 2018 Na zachodzie bez zmian Stosujesz widzę metodę na Katona starszego może to i jest jakaś myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Stosujesz widzę metodę na Katona starszego może to i jest jakaś myśl Ty mnie tu pisz o co kaman, bo nie wiem czy mnie obrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Widziałem kiedyś model krążownika francuskiego z poczatku wieku i tak sie zastanawiałem nad wyglądem wywietrzników. Wyglądały tak jakby Francuzcy marynarze chcieli do nich łapać wodę deszczową. Myślałem że to błąd w wykonaniu. Ale u Ciebie widzę to samo więc w tym szaleństwie była jakaś metoda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi