Markuz Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2020 Słowo się rzekło. Piątek łikENdu poczONtek pokład przylepiony. I kolejne etapy malowanek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Działaj działaj, ktoś musi lepić te PRAWDZIWE okręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Interesująco wygląda, ciekawi mnie jak wyjdzie ci zgranie górnej części z kadłubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Planujesz jeszcze jakoś przygasić te burty, czy to już efekt finalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Czerwca 2020 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2020 Fajnie wyszło ale jak przypomnę sobie moje podejście do Cesarewicza o mi się odechciało po tym, jak sobie uświadomiłem, ile trzeba przerabiać, by wyglądał w miąrę z dokumentacją Gratuluję luźnego podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2020 Coś tam sie dzieje sie. Dłubię powoli drobiazgi które powinny wylądować na pokładzie Na bijanie na patyki kolejnych sekcji nadbudówek. Trzeba się zebrać i pomalować to wszystko. W dniu 7.06.2020 o 01:54, Forest napisał: Planujesz jeszcze jakoś przygasić te burty, czy to już efekt finalny? Myślałem żeby opryskać burty rozcieńczoną bazą ale jeszcze nie wiem czy tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Teraz to już z górki będzie (do olinowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Lepsze korki są z podstawką. Tak jak teraz masz będą sie kolebać i poleci Ci coś w najmniej odpowiednim momencie. Dorób im podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Gin Panie Gin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2020 Dzięki panowie za opinie. Elementy opryskane podkładem i pomalowane bazową zielenią. Mam natomiast pytanie. Jaki kolor kłaść na wyższe pokłady które nie mają deskowania? Czy tam było jakieś gumoleum, czy stalowa podłoga w kolorze podstawowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2020 Share Napisano 26 Czerwca 2020 Gdybym miał zgadywać powiedziałbym że gumoleon, ale wystarczy przekopać trochę papierów. Pokrecilo mnie i nie mogę dziś ryć w tym, bo to wymaga siedzenia jeżeli wytrzymasz dzień dwa, wygrzebie coś. Jeżeli się pali, maluj gumoleona, będzie kolorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) jedyne zdjecie z casarewicza jakie mam dot górny pokład po bęc kach jakich Rosjanie dostali od Japonczyków, jak dla mnie linoleum a to poklad borodino Edytowane 27 Czerwca 2020 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) W zasadzie jw. Dodatkowo masz tu plan układu kafli linoleum na 3 z 4 poziomów mostków. Niestety nie mam górnego rufowego, ale wyrzeźbisz per analogiam :wink: Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Z jakiej publikacji pochodzą rysunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 Z planów, jak chesz mieć to daj mi maila na priv. A'propos skoro już kto inny odgrzebał ten temat, to co tam słychać w stoczni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 Spadek wydajności pracy spowodowany był działalnością rozgałęzionej, kontrrewolucyjnej organizacji, która prowadziła dywersyjną i wywrotową działalność, przygotowując podłoże do strajku stoczniowców. W ostatnich dniach demaskowano i zlikwidowano przywódców. W niedługim czasie planowane jest przywrócenie normalnej pracy stoczni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 W dniu 8.12.2020 o 13:33, Markuz napisał: W niedługim czasie planowane jest przywrócenie normalnej pracy stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września zabawiłem się w archeologa i wrzucam to tutaj bo najlepiej pasuje - jako dodatek do debaty o słynnym oliwkowym camo pokoloryzowana fotka Cesariewicza internowanego w Qingdao po bitwie na Morzu Żółtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września (edytowane) ooo fajna fota ... czyli że czarny ochra iacze na lufach sztos wydaje się mocnon przekoloryzowane Edytowane 14 Września przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi