Voyteque Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Jak zrobiłeś te 'obrączki', cięta rurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2017 Jak zrobiłeś te 'obrączki', cięta rurka? Paski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 Jak Ty to zmontowałeś, że łączeń nie widać... Masakra z Tobą Dorotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2017 Jak Ty to zmontowałeś, że łączeń nie widać... Masakra z Tobą Dorotka... Ale co zmontowałem? Nadałem kształt paskowi (zrolowałem), zlutowałem i wypolerowałem. To przecież z 10 minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Chyba Dorotko powienieś zmienić temat - temu wątek to już nie luźne rozważania, ale regularna budowa. He, he... "Regularna budowa"... Po co od razu takie wielkie słowa? To takie różne próbkowanie jest, jak go zrobić i się nie narobić Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200". W sumie to nie wiem z czego ten złom powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200".... czytają... tytuł wątku może też zmienić autor wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200".... czytają... tytuł wątku może też zmienić autor wątku... O! Nawet nie wiedziałem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2017 Zaczyn wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2017 I sama wieża z nawierconymi bulajami w dwóch rozmiarach i otworami pod drzwi, które chce zrobić otwarte. Trzeba za nimi zrobić jeszcze podłogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2017 Test szkła - bulaj 2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Szkiełko, to te "patyki" z zestawu hachette? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2017 Szkiełko, to te "patyki" z zestawu hachette? Nie, to akurat bondic, ale raczej pójdę w astralon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Trzeba szukać wszędzie Oczywiście pomijam folię z dyskietki. Co myślisz o tym? http://www.poznan.allepaznokcie.pl/2275-01-cyrkonie-imitacja-szkla---2-mm---200-szt.html http://zyrardow.allepaznokcie.pl/produkt/swarovski-szkielko---clear-2mm-50szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2017 Trzeba szukać wszędzie Oczywiście pomijam folię z dyskietki. Co myślisz o tym? http://www.poznan.allepaznokcie.pl/2275-01-cyrkonie-imitacja-szkla---2-mm---200-szt.html http://zyrardow.allepaznokcie.pl/produkt/swarovski-szkielko---clear-2mm-50szt Cyrkonie przerabiałem przy okazji bawienia się samochodami. Problem z nimi polega na tym, że na płaskiej części są smarowane klejem (te które pokazałeś chyba go nie mają) i trudno go usunąć. A nawet jak się uda to efektu szyby nie ma, ponieważ po drugiej stronie jest "stożek". U mnie odpada zresztą na starcie, bo poszycie wieży jest za cienkie na zamontowanie czegoś takiego.. Na te chwile astralon wydaje się być chyba najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 13 Grudnia 2017 Share Napisano 13 Grudnia 2017 W Miziurce użyłem tego: https://goo.gl/images/qQgnVo Moim zdaniem wygląda dobrze, nie rzuca się w oczy, ale jak się przyjrzeć to widać delikatną pobłyskującą powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Podglądam i podziwiam ,sam walczę z kartonowym Podpierasz sie planami Tu masz parę fotek , może będą Ci pomocne https://www.pinterest.de/pin/471892867197218019/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 co tu taka cisza cholerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Czołem! Idzie zima, czas podłubać trochę... W tak zwanym między czasie okręcik został praktycznie ogolony ze wszystkiego i uzbrojony w podstawy do bulajów (część jeszcze nie zeszlifowana na gładko). Poeksperymentowałem też ze szkłem i zdecydowałem się na taki efekt... Jak dla mnie akceptowalny.... I tyle. Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Cieszę się że temat odżył. Część zdjęć się chyba nie wygrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Może teraz da się zobaczyć. Nie mam pojęcia czemu jedne wchodzą a inne nie Dalej się nie wgrywają... Nie kumam o co chodzi..... Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 Jeszcze jedna próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) JezusmariaijózesieśFiENty Łazarz normalnie Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 27 minut temu, Szydercza Gała napisał: Łazarz normalnie Kubica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2018 24 minuty temu, Super_Hans napisał: Kubica! 52 minuty temu, Szydercza Gała napisał: JezusmariaijózesieśFiENty Łazarz normalnie Oj tam, oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 7 godzin temu, czesiek napisał: ... nie więcej niż bodajże 4,8 MB. Ot, tak mamy to ulepszone forum Zawsze możesz linkować jak na starym. Ja tak dalej robię, bo i tak publikuję jeszcze gdzieś indziej i muszę mieć na jakimś serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi