Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak Ty to zmontowałeś, że łączeń nie widać... Masakra z Tobą Dorotka...

Ale co zmontowałem? Nadałem kształt paskowi (zrolowałem), zlutowałem i wypolerowałem. To przecież z 10 minut roboty

Napisano
Chyba Dorotko powienieś zmienić temat - temu wątek to już nie luźne rozważania, ale regularna budowa.

He, he... "Regularna budowa"... Po co od razu takie wielkie słowa? To takie różne próbkowanie jest, jak go zrobić i się nie narobić Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200". W sumie to nie wiem z czego ten złom powstanie

Napisano
Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200"....

czytają...

tytuł wątku może też zmienić autor wątku...

Napisano
Ale można zmienić (jeżeli Admini to czytają) na "Bismarck 1/200"....

czytają...

tytuł wątku może też zmienić autor wątku...

O! Nawet nie wiedziałem. Dzięki!

Napisano

I sama wieża z nawierconymi bulajami w dwóch rozmiarach i otworami pod drzwi, które chce zrobić otwarte. Trzeba za nimi zrobić jeszcze podłogę....

n21XXXD.jpg

Napisano

Cyrkonie przerabiałem przy okazji bawienia się samochodami. Problem z nimi polega na tym, że na płaskiej części są smarowane klejem (te które pokazałeś chyba go nie mają) i trudno go usunąć. A nawet jak się uda to efektu szyby nie ma, ponieważ po drugiej stronie jest "stożek". U mnie odpada zresztą na starcie, bo poszycie wieży jest za cienkie na zamontowanie czegoś takiego.. Na te chwile astralon wydaje się być chyba najlepszy.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 10 months later...
Napisano (edytowane)

Czołem!

Idzie zima, czas podłubać trochę... W tak zwanym między czasie okręcik został praktycznie ogolony ze wszystkiego i uzbrojony w podstawy do bulajów  (część jeszcze nie zeszlifowana na gładko). 

heqICV0.jpg

MFV9V0o.jpg

t42FnbG.jpg

TiaOB4B.jpg

Poeksperymentowałem też ze szkłem i zdecydowałem się na taki efekt... Jak dla mnie akceptowalny....

8mR4Ayc.jpg

I tyle. Pozdrawiam :)

Edytowane przez Dorotka
Napisano (edytowane)

Może teraz da się zobaczyć. Nie mam pojęcia czemu jedne wchodzą a inne nie ?

8mR4Ayc.jpg

5x6E7an.jpg

J7hBGL7.jpg

t42FnbG.jpg

MFV9V0o.jpg

Dalej się nie wgrywają... Nie kumam o co chodzi.....

Edytowane przez Dorotka
Napisano
24 minuty temu, Super_Hans napisał:

Kubica! :haha:

52 minuty temu, Szydercza Gała napisał:

JezusmariaijózesieśFiENty :szczerbol: Łazarz normalnie :wink: 

Oj tam, oj tam :cool:

Napisano
7 godzin temu, czesiek napisał:

... nie więcej niż bodajże 4,8 MB. Ot, tak mamy to ulepszone forum

Zawsze możesz linkować jak na starym. Ja tak dalej robię, bo i tak publikuję jeszcze gdzieś indziej i muszę mieć na jakimś serwerze.