makinen Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Elegancko się te wszystkie zabiegi skomponowały. Merytorycznie się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Super malowanie, bardzo realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 No lanie. Oznaczenia to kalki czy malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Marca 2018 Autor Share Napisano 6 Marca 2018 Dzięki.Kalki Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Piękny, świetnie się prezentuje. Kalki zrobione rewelacyjnie, faktycznie można pomylić z malowaniem . W związku z małą ilością zdjęć z samej budowy, mam pytanie, czy model ( oprócz zastosowania blaszek ) wymagał dużo prac "ręcznych" by tak efektownie wyglądać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Marca 2018 Autor Share Napisano 9 Marca 2018 Dzięki. Większych przeróbek nie było.Zaślepiłem tylko wnęki nad gąskami,dorobiłem nowe pokrywy peryskopów i poszpachlowałem miejsca gdzie zamierzałem zastosować blachy. Faktura bryły kadłuba jak i wieży jest bardzo ładna w tym zestawie tak,że tego nie poprawiałem.Dorobiłem jeszcze spawy nad stanowiskiem strzelca i na dodatkowych przednich płytach. To chyba wszystko.Teraz zostało mi rozplanować położenie "bambeteli" z przodu i na tyle kadłuba.No i nie mam jeszcze gąsek do niego.Nie wiem co wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Gratuluję efektu realizmu. Przyjemność patrzeć. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Ciekawie się zapowiada, ładnie wyszło młotkowanie, nieprzesadne, miejscami wręcz subtelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi