makinen Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Elegancko się te wszystkie zabiegi skomponowały. Merytorycznie się nie wypowiem. Cytuj
bazylms Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 No lanie. Oznaczenia to kalki czy malowane? Cytuj
Rack Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 Piękny, świetnie się prezentuje. Kalki zrobione rewelacyjnie, faktycznie można pomylić z malowaniem . W związku z małą ilością zdjęć z samej budowy, mam pytanie, czy model ( oprócz zastosowania blaszek ) wymagał dużo prac "ręcznych" by tak efektownie wyglądać?. Cytuj
pankot13 Napisano 9 Marca 2018 Autor Napisano 9 Marca 2018 Dzięki. Większych przeróbek nie było.Zaślepiłem tylko wnęki nad gąskami,dorobiłem nowe pokrywy peryskopów i poszpachlowałem miejsca gdzie zamierzałem zastosować blachy. Faktura bryły kadłuba jak i wieży jest bardzo ładna w tym zestawie tak,że tego nie poprawiałem.Dorobiłem jeszcze spawy nad stanowiskiem strzelca i na dodatkowych przednich płytach. To chyba wszystko.Teraz zostało mi rozplanować położenie "bambeteli" z przodu i na tyle kadłuba.No i nie mam jeszcze gąsek do niego.Nie wiem co wymyślę. Cytuj
Wal Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 Gratuluję efektu realizmu. Przyjemność patrzeć. Pzdr Cytuj
Rafał B Napisano 10 Marca 2018 Napisano 10 Marca 2018 Ciekawie się zapowiada, ładnie wyszło młotkowanie, nieprzesadne, miejscami wręcz subtelne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi