ewpiga Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 Nie wiem co mu zaszkodziło, ale widać, że było mocne i nie cierpiał długo. Z detali, których mi w tej opowieści brakuję wymienię tylko jeden: Łopata śmigła była drewniana , po złamaniu pojawiłby się jasny kolor drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarpen Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Na naleśniku się usmażył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Na lotnictwie się nie znam, ale wrak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Jakieś to takie mało autentyczne. Jest jakieś zdjęcie, na którym się oparłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Zdecydowanie wolę jak rozwalasz pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Widziałem na sąsiednim forum zdjęcie polskiego Hurricane'a na którym się wzorowałeś, ale niestety ten wrak mnie zupełnie nie przekonuje. Ogon i okolica zmasakrowany, a reszta właściwie nienaruszona. PKoK miał chociażby okrutnie zmasakrowaną krawędź płata. Swoją drogą PKoK to jakiś ewenement, bo nie widziałem innego rozbitego Hurricane'a tak pogiętego za kabiną. Ciekawe, co mu się tam stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Znakomity wrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Łoo żesz k.... mi się wyrwało widząc pierwsze zdjęcie. Ekspertem od katastrof nie jestem (to zostawmy miszczuniowi Macierewiczowi i jego oszołomom), ale Twoja praca bardzo mi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 23 Listopada 2017 Autor Share Napisano 23 Listopada 2017 ...Łopata śmigła była drewniana... Miałem to na uwadze i zupełnie przeoczyłem..poprawione. Jakieś to takie mało autentyczne. Jest jakieś zdjęcie, na którym się oparłeś ? Widziałem na sąsiednim forum zdjęcie polskiego Hurricane'a na którym się wzorowałeś, ale niestety ten wrak mnie zupełnie nie przekonuje... No cóż, robisz jedno a wychodzi zupełnie co innego. Nie zawsze jest dobrze. Najlepsze w tym jest to, że z kolejnym takim modelem nabieram doświadczenia. Dzięki za komentarze i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Na ostatnim zdjęciu wygląda ciekawie. Nie szkoda Ci było modelu na takie eksperymenty. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 Gdyby było szkoda nie zrobiłbym rozbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Mi się podoba. Ale faktycznie zastawaniem się co się temu samolotu stało. Niemniej znając podejście Piotra, wystarczy informacja, że nie przeżył ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi