ams Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Witam szanownych forumowiczów, jak wspominałem ostatnio jestem na odwyku "od Tygrysów" więc znowu nie Tygrys... Tym razem Jagdpanter. Do modelu dodałem lufę za Aber'a i trochę PE z pozostałości po dodatkach do innych modeli oraz liny holownicze samodzielnie uplecione. Malowany jak to u mnie Tamiya + pigmenty z Mig'a Zapraszam do obejrzenia galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Fajny model, fajna scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Fajna Jagdpanthera i winieta. Wszystko ładnie i starannie wykonane, bez zbędnego ''przeładowania'' efektami i innymi duperelami. To malowanie z frontu zachodniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Całkiem fajna Jaga wyszła i ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 25 Stycznia 2018 Fajna Jagdpanthera i winieta. Wszystko ładnie i starannie wykonane, bez zbędnego ''przeładowania'' efektami i innymi duperelami. Popieram Mnie urzeka figurant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Jest w tym czołgu pare rzeczy, które sprawiły, że sprawdzałem, czy to na pewno 72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Bardzo mi się podoba w ogóle i w szczególe (gąski, osłony wentylacji etc). Zaś figurant to już czysty miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Dzięki za docenienie Cieszę się, że model się podoba, tym bardziej, że powoli do tej skali już jedne szkła zaczynają nie wystarczać. To malowanie z frontu zachodniego? - Tak, choć nie odzwierciedla konkretnego malowania. Inspiracja zaczerpnięta z sieci.Mnie urzeka figurant Zaś figurant to już czysty miód malina - z odrobiną zarozumiałości - to chyba mój najlepszy figurasek. Pierwszy raz bez "suchego pędzla" i "wash'a", a tylko i wyłącznie cieniowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 26 Stycznia 2018 A insygnia z pedzla czy jakies kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Na czołgu to kalki, na figurku to pędzelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Figurka miazdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Mnie ,poza oczywiście świetnym modelem podoba się położona trawa po przejeździe JP. No i oczywiście te wszystkie "smaczki" jak szmata czy otwarty pojemnik na wyciory. Mistrzostwo. Naturalna scenka. Mniej znaczy więcej! Bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Jak to się stało, że wcześniej nie zauważyłem tego modelu...nie wiem... Jest świetny, jak zwykle precyzja w budowie i fajny wzór malowania wybrałeś, choć żółty bazowy mogłeś ciut jaśniejszy dobrać i to jedyne do czego mógłbym się przyczepić a figurka i pojemnik na wycior znakomite. Chyba muszę coś niemieckiego zrobić, takie ładne modele inspirują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Świetny model! Mi szczególnie podobają się zardzewiałe osłony na tylnej płycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Elegancko. Figurka robi robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Świetnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgrabny model, skrzętnie zmalowany i ciekawa podstawka. Gratulacje. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Swietny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Super, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Dla takich prac warto się przesiąść na 72 Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi