bożo wpożo Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Takie cudaczek teraz , rewelacyjny zestaw żywiczny od rodzimego producenta : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Aha, będzie fajnie. Nie bądź chytry i zrób szczegółową prezentację malowania ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 O tak, dziwadło okrutne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Będziesz cieniował pactrami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemczo Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Bożo wpożo jak zawsze "wymiata" ... kolejny super projekt ... siadam wygodnie i czekam na więcej . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Dziękuję za doping :-) , oczywiście że największe ZADOWOLENIE statystycznie współmodelarze osiągają malując Pactrami , więc nie mam zamiaru być smutnym i niezadowolonym Dalej : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Heloł ! W dzisiejszym odcinku rahmen mit brief : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Niebanalnie się prezentuje. W zasadzie już by go tak można zostawić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Się mi piosenka Jeżowskiej kojarzy - hulali po polu i pili kakao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Szoferka : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Fajna wersalka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Pięknie Ci idzie, wyjdzie cudeńko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Te lampy naftowe są wzruszające...Dałbyś jakieś foto od przodu, co? Numer od szablonu, czy to kalka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Dziękuję za komentarze Lordzie : Się zrobi przy galerii , jak wytrzaskam skrzynię ładunkową . Producent daje i kalkę i maseczkę na chłodnicę z numerem , natomiast kalka mogłaby wyglądać bardzo słabo na fakturze chłodnicy , wręcz mogłaby nie wyglądać wcale . W tym przypadku maseczkę zrobił mi forumowy kolega , bo numerek chciałem inny . Przy okazji zrobił mi też maseczki na oznaczenia na burtach skrzyni i te postaram się również wymalować . Producent daje oczywiście kalki z oznaczeniami również na burty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Wow ! rewelacja - jedyna kicha to zapięcia w otwartej skrzynce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Rzeczywiście , trza zamknąć w tej sytuacji :- ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Dzięki za odpowiedź! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 ...jedyna kicha to zapięcia w otwartej skrzynce. ...bo ona jest na magnesy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Coś w tym stylu na paradzie Wictoriańskiej w Llandudno widziałem. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Piękny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts