Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zdecydowanie najładniej kurduplowi z dołu..

Wybrnąłeś na prawdę całkiem ładnie.. skoro już w koszu miał być.

p.s.Jak widzę te samolociki to mdłości mnie biorą na myśl o 5 Jake'ach do japonki

Napisano

Dzięki Hans, ale nie mam sumienia Ci zawracać dupy kilku milimetrowym smigielkiem zresztą dywan oddaje co jakiś czas różne drobiazgi więc jest nadzieja

Napisano

Fajny latak, szkoda że kalki dali takie ciulowe, no ale to juz nie Twoja wina. +10 do respectu za karabin linkę i anteny

Napisano

czego się nie robi dla swojego wodza

a teraz pytanko:

w relingu wycinacie tą ostatnią poprzeczkę która styka się z podkładem, czy możne ma służyć łatwiejszemu montażowi?

41681413112_0872e1193b_o.jpg

41004127374_b0f6432427_o.jpg

Napisano

Zostaw, większość pokładów ma taki rant wzdłóż relingu, tu se pozor na naszym Lajtningu

5563639-ORP_B-322-yskawica-0.jpg

A poza tym łacniej się klei.

Napisano

Takie tam powolne wypociny z relingami

... nie mogłem się powstrzymać, aby nie wyciągnąć nieco dupereli z pudełka

ps jak komuś zależny na obrotowych działach i innych bajerach to 150 trzeba zamontować przed rusztowaniem do tratw.

41056895574_b4ba832d3d_o.jpg

40875391295_ec5be61363_o.jpg

Napisano (edytowane)

Jeszcze nic nie robiłem z nadbudówkami poza kolorem. Końcówki luf jak pisałem wcześniej będą do poprawy.

Edytowane przez Gość
Napisano
Jeszcze nic nie robiłem z nadbudówkami poza kolorem. Końcówki luf jak pisałem wcześniej będą do poprawy.

41777295532_d72972b318_b.jpg

Pozwoliłem sobie zaznaczyć o czym pisze.

Jeśli "nic nie robiłeś" to już nic nie rób , bo drobnica na oko jest wyciągnięta w punkt! No chyba, że homeopatycznego łosza położysz. A podkład dałeś czUrny prawda?

Hmm.. Gdzieś już widziałem tego Zerstörera

Napisano

Tak podkład to czarny surfece, a na to kolor. Normalnie to mam w planach teraz to wszystko błyszczącym siknać, a następnie wysmolic i wytrzeć benzyną, tak jak zrobiłem na rufie i kadlubie czy samolocie .

Na fotce to raczej jest gra światła icienia

Napisano

Fajnie, ale o ile pokład jest ok, to wash na kadłubie już mniej. Jakieś te plamy, moim zdaniem, chaotyczne i nie przemyślane do końca jeśli chodzi o okręt i skalę.

Nie obraz się proszę, ale wygląda to (burty) jakby młody modelarz "dopadł" pierwszy raz do washa na czołgu.