chudyhunter Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Jak dla mnie bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Maluszek, ale dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Zdecydowanie najładniej kurduplowi z dołu.. Wybrnąłeś na prawdę całkiem ładnie.. skoro już w koszu miał być. p.s.Jak widzę te samolociki to mdłości mnie biorą na myśl o 5 Jake'ach do japonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Jak chcesz to mogę Ci podesłać smigielko z blaszki do Jake'a jeśli nie znajdziesz swojego. Mam zapas na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 23 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Dzięki Hans, ale nie mam sumienia Ci zawracać dupy kilku milimetrowym smigielkiem zresztą dywan oddaje co jakiś czas różne drobiazgi więc jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Fajny latak, szkoda że kalki dali takie ciulowe, no ale to juz nie Twoja wina. +10 do respectu za karabin linkę i anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2018 kolejny drobiazg do kolekcji gotowy, jeszcze kilka takich nudnych dupereli i przyjdzie kolej na komin oraz wieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Szacunek dla smiałka który po tej drabince musiał włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Kwietnia 2018 Share Napisano 25 Kwietnia 2018 CHWAŁA śmiałkowi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2018 czego się nie robi dla swojego wodza a teraz pytanko: w relingu wycinacie tą ostatnią poprzeczkę która styka się z podkładem, czy możne ma służyć łatwiejszemu montażowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Zostaw, większość pokładów ma taki rant wzdłóż relingu, tu se pozor na naszym Lajtningu A poza tym łacniej się klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Takie tam powolne wypociny z relingami ... nie mogłem się powstrzymać, aby nie wyciągnąć nieco dupereli z pudełka ps jak komuś zależny na obrotowych działach i innych bajerach to 150 trzeba zamontować przed rusztowaniem do tratw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Coraz lepiej zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Nabiera charakteru Admiral. Bardzo ładnie Łoszem szczegóły wydobyles. A co to za żywa stal Kruppa świeci na zakonczeniach LUff ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Jeszcze nic nie robiłem z nadbudówkami poza kolorem. Końcówki luf jak pisałem wcześniej będą do poprawy. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Stary Maksiu von Spee by sie nie wstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Dzisiaj donosiciel uraczył mnie taka zabawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Hmmm wygląda znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Jeszcze nic nie robiłem z nadbudówkami poza kolorem. Końcówki luf jak pisałem wcześniej będą do poprawy. Pozwoliłem sobie zaznaczyć o czym pisze. Jeśli "nic nie robiłeś" to już nic nie rób , bo drobnica na oko jest wyciągnięta w punkt! No chyba, że homeopatycznego łosza położysz. A podkład dałeś czUrny prawda? Hmm.. Gdzieś już widziałem tego Zerstörera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Tak podkład to czarny surfece, a na to kolor. Normalnie to mam w planach teraz to wszystko błyszczącym siknać, a następnie wysmolic i wytrzeć benzyną, tak jak zrobiłem na rufie i kadlubie czy samolocie . Na fotce to raczej jest gra światła icienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Hehe, być może podkład, ustawienie światła i czarne tło dają taki efekt. Ale wygląda to dobrze, na prawdę niewiele więcej trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 5 Maja 2018 Autor Share Napisano 5 Maja 2018 Hans teraz dopiero dziada uciurałem [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 ŁoMatkoIcórko! To nie łosz, to rzymska orgia z łoszem! Ale za te włoski kurzu, pędzla czy cholera wie czego to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Mnie się bardzo podoba Z resztą zawsze mi się podoba ubrudzone, zniszczone, zardzewiale, poobijane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 8 Maja 2018 Share Napisano 8 Maja 2018 Fajnie, ale o ile pokład jest ok, to wash na kadłubie już mniej. Jakieś te plamy, moim zdaniem, chaotyczne i nie przemyślane do końca jeśli chodzi o okręt i skalę. Nie obraz się proszę, ale wygląda to (burty) jakby młody modelarz "dopadł" pierwszy raz do washa na czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi