milczacy Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Model skończony. Jestem z niego dość zadowolony. Pomijając to, że lubię tego Iljuszyna, to i swoje wykonanie oceniam na 4+. Wiem, że jeszcze ciągle jestem na etapie doskonalenia warsztatu, ale jakiś progres w porównaniu do poprzednich modeli jest, co cieszy. Wiem też, że zdjęcia też jeszcze muszę dopracować - pracuję i nad tym Zapraszam... zdjęcia po kliknięciu można otworzyć większe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisa Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Przyszło tło to i jest galeria Model fajny - mnie się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Ładne wykonanie, czyste, subtelne, szkoda tylko, że zostawiłeś widoczne łączenie oszklenia kabiny (kokpitu) z kadłubem. Ogólnie podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Model bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Niezły kawał modelu, zwłaszcza że przed chwilą oglądałem I-16 firmy Armory Aż poszukałem informacji na temat tego marszałka Skripki, bo nic mi nazwisko nie mówiło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Fajny model ciekawej maszyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Znakomity! Ślady eksploatacji w sam raz. Piękny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Gratulacje Kolejny wspaniały model w Twojej kolekcji. No i bardzo ładne foty - w sam raz na stronę główną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Fajny, gratulacje. Jak duży on jest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Wszystko super, tylko zdjęcia małe, a to przeciez duży samolocik !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksiadz Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Śledziłem warsztat więc galeria nie jest dla mnie zaskoczeniem, świetny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Gratulacje Kolejny wspaniały model w Twojej kolekcji. No i bardzo ładne foty - w sam raz na stronę główną Dziękuję, ale nie przesadzajmy z 'główną' Fajny, gratulacje.Jak duży on jest ? 33cm długości, 36cm rozpiętości Wszystko super, tylko zdjęcia małe, a to przeciez duży samolocik !! Zdjęcia małe, bo kiedyś były na forum narzekania na za duże. Po kliknięciu w moje zdjęcia otwierają się większe, ale ja i tak zmniejszam materiał źródłowy do max 1024x768px Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Pięknie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts