milczacy Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Model skończony. Jestem z niego dość zadowolony. Pomijając to, że lubię tego Iljuszyna, to i swoje wykonanie oceniam na 4+. Wiem, że jeszcze ciągle jestem na etapie doskonalenia warsztatu, ale jakiś progres w porównaniu do poprzednich modeli jest, co cieszy. Wiem też, że zdjęcia też jeszcze muszę dopracować - pracuję i nad tym Zapraszam... zdjęcia po kliknięciu można otworzyć większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Przyszło tło to i jest galeria Model fajny - mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Ładne wykonanie, czyste, subtelne, szkoda tylko, że zostawiłeś widoczne łączenie oszklenia kabiny (kokpitu) z kadłubem. Ogólnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Niezły kawał modelu, zwłaszcza że przed chwilą oglądałem I-16 firmy Armory Aż poszukałem informacji na temat tego marszałka Skripki, bo nic mi nazwisko nie mówiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Fajny model ciekawej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Znakomity! Ślady eksploatacji w sam raz. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Gratulacje Kolejny wspaniały model w Twojej kolekcji. No i bardzo ładne foty - w sam raz na stronę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Fajny, gratulacje. Jak duży on jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Wszystko super, tylko zdjęcia małe, a to przeciez duży samolocik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Śledziłem warsztat więc galeria nie jest dla mnie zaskoczeniem, świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Marca 2018 Autor Share Napisano 19 Marca 2018 Gratulacje Kolejny wspaniały model w Twojej kolekcji. No i bardzo ładne foty - w sam raz na stronę główną Dziękuję, ale nie przesadzajmy z 'główną' Fajny, gratulacje.Jak duży on jest ? 33cm długości, 36cm rozpiętości Wszystko super, tylko zdjęcia małe, a to przeciez duży samolocik !! Zdjęcia małe, bo kiedyś były na forum narzekania na za duże. Po kliknięciu w moje zdjęcia otwierają się większe, ale ja i tak zmniejszam materiał źródłowy do max 1024x768px Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Marca 2018 Share Napisano 21 Marca 2018 Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi