xmald Napisano 17 Maja 2018 Share Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Czołem! Model dostałem prawie w całości sklejony od Puskala - jeszcze raz wielkie dzięki! Mi pozostało ponitowanie, pomalowanie i dodanie kilku detali. Nos oraz zbiornik paliwa to żywice od Attack Squadron. Malowany pomarańczową Hataką, co widać na zdjęciu ;) Zdaję sobie sprawę z niedoskonałości, niemniej na półce bardzo cieszy! Edytowane 20 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 17 Maja 2018 Share Napisano 17 Maja 2018 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Super model. Ten zestaw Attacka robi robotę, szkoda że jest już niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Witam Model całkiem do rzeczy, ale zdjęcia strasznie jasne i momentami ciężko się je ogląda. Kolektor ma bardzo fajny kolor. Czy możesz powiedzieć jaka to farba, bądź też jak uzyskałeś taki efekt ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Bardzo fajny ! Nawet brak żłobkowania blachy nie przeszkadza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Ładny, aż się chce takiego mieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Za "jedenastkę" zawsze na tak . Bardzo fajny ! Nawet brak żłobkowania blachy nie przeszkadza ! Nikt jeszcze nie wymyślił jakiegoś freza albo coś ? Chyba , że wkrótce powstanie większy model znanej już rodzimej firmy . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Za "jedenastkę" zawsze na tak . Bardzo fajny ! Nawet brak żłobkowania blachy nie przeszkadza ! Nikt jeszcze nie wymyślił jakiegoś freza albo coś ? Chyba , że wkrótce powstanie większy model znanej już rodzimej firmy . Pozdrawiam Hello Przejdź na skalę 1/72 Mamy tutaj wysyp PZLi i faktura skrzydeł przecudnej urody Wygląda na to że w tym temacie 1/48 jest bez przyszłości 1/48 to same straty ,modele zajmują więcej miejsca, więcej wydajesz na farby ,klej itd. tylko dla ludzi ze słabym wzrokiem 1/48 lest lepsza ,ale bardziej zalecana jest 1/32 bo jest jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Przejdź na skalę 1/72 Mamy tutaj wysyp PZLi i faktura skrzydeł przecudnej urody Właśnie walczę ze sobą strasznie o sprzedaż wszystkich zmagazynowanych modeli w podziałce 1/72 . Nic wyjątkowego nie mam , pewnie i nikt nie kupi , dochodzi koszt poczty . Najważniejsze jest to : tylko dla ludzi ze słabym wzrokiem 1/48 lest lepsza ,ale bardziej zalecana jest 1/32 W 1/32 model bardzo kusi , niestety to żywica . Nie chce kwestionować ceny ale dziurę w kieszeni robi na dłuższy czas . Zostaje tylko czekać na 1/48 w oczekiwanej jakości . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 20 Maja 2018 Autor Share Napisano 20 Maja 2018 Dzięki za komentarze. Bardzo fajny ! Nawet brak żłobkowania blachy nie przeszkadza ! Nie do końca się zgodzę, w modelu Mirage jest odtworzone żłobkowanie blachy. Może nie jest to zrobione tak ładnie jak modelach Army ale skrzydła nie są gładkie. Fotki faktycznie przepalone mi wyszły... Przy okazji galerii drugiej jedenastki pstryknę może jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 Piękna robota, patrzę, podziwiam i podziwiam i patrzę - będę miał na czym sie wzorować jak będę składał swojego. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi