Staryfajter1954 Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Fajna kolekcja :). Mi się podoba :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 10 godzin temu, abtb napisał: Ostro poleciałeś, ale się podoba taki był zamiar chciałem się wyżyć i coś tam poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 10 godzin temu, rymulus napisał: Ostro styrany życiem. Trzeba jednak przyznać, że samolocik bardzo dba o higienę jamy ustnej bo ząbki czyściutkie i bielutkie. o zęby trzeba dbać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 1 godzinę temu, Staryfajter1954 napisał: Fajna kolekcja :). Mi się podoba :). Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Bengal poprawki 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 A co się temu samolotu stało z podwoziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 8 minut temu, abtb napisał: A co się temu samolotu stało z podwoziem? tzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 No tak z deka się rozjechało... No a Hamp rzadko spotykany . Zwykle widuje się wersje z zaokrąglonymi końcówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 59 minut temu, Bengal napisał: tzn 2 minuty temu, Baas ArK napisał: się rozjechało... I to chyba na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2021 18 godzin temu, abtb napisał: A co się temu samolotu stało z podwoziem? poprawione troszkę chyba jest lepiej Tomku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 Trzeba przyznać że kolega dał czadu. Z podwoziem jest lepiej ale parę rzeczy jeszcze jest do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Bardzo ładny. Odrobinę kłuje tylko to miejsce styku skrzydeł z kadłubem od spodu. Ten otwór między komorami kół zaplanowany? Poza tym bardzo podoba mi się brudzenie. Jest czym się inspirować! Gratuluję Edytowane 18 Czerwca 2021 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Dzień dobry, nowy ulepek w 72 do kolekcji jakoś ostatnio zauważyłem zdecydowanie obniżenie poziomu moich ulepków - zrobiłem na szybko kanarka by się zrelaksować a teraz na poważnie wracamy do klejenia i malowania Arma 72 FM-2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Ładny Zawsze mnie ciekawiło, jak to malowanie wygląda na modelu i muszę przyznać, że w takim mundurku Żbik wygląda zacnie. Ładna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Cześć, coś kolejnego z serii "wyżyję się" w 72 moich ulepków. Tamiya IL-2 Sturmovik, z dodatków super 3d kokpit, którego nie widać + jakaś tam żywica:) malowany ręcznie tamiya/ak/gunze + oleje. i na koniec następny projekt na luzie: Edytowane 10 Lutego 2022 przez Bengal 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Bardzo ładnie wyszedł ten Ił-2 Szczególnie podoba mi się bardzo brudzenie dołu, tylko według mnie obszar kółka ogonowego został trochę podczas tego brudzenia pominięty, gdyż jak wiadomo koło te w trakcie startu również generowało wszelkiej maści kurz, lub zachlapania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Iłek bardzo ładny, tylko wytłumacz co znaczy malowany ręcznie . No i wielki plus za kolejny temat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Bardzo ładny Ił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 4 godziny temu, piotr2498 napisał: Bardzo ładnie wyszedł ten Ił-2 Szczególnie podoba mi się bardzo brudzenie dołu, tylko według mnie obszar kółka ogonowego został trochę podczas tego brudzenia pominięty, gdyż jak wiadomo koło te w trakcie startu również generowało wszelkiej maści kurz, lub zachlapania Dzięki bardziej się wyżyłem na górnych częściach niż dolnych, ale fakt można tam było bardziej poszaleć Godzinę temu, barszczo napisał: Iłek bardzo ładny, tylko wytłumacz co znaczy malowany ręcznie . No i wielki plus za kolejny temat . Dzięki ręcznie mam myśli, bez szablonów, bez blutaka, wszystko z ręki Godzinę temu, mig napisał: Bardzo ładny Ił Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć udało mi się skończyć Vautoura przed końcem roku, w sumie to fajny model Azura ale nie za łatwy na + plastik, jego obróbka jest super, na - spasowanie oraz intuicja w sklejaniu, w pewnym momencie chciałem kupić przezroczyste pręty by go zrobić w locie bo tak się bałem sklejenia podwozia ale się udało, chyba... Plan był taki by na nim się pobawić olejami i go bardzo postarzeć, wyszło hmmm sami oceńcie mi się podoba, choć ostatni miesiąc dzień w dzień walczyłem z olejami, aż tak że prawie zużyłem 30 ml ws'a no nic, historii nie będzie, malowanie IAF bardzo mi się spodobało i kiedyś zrobię coś podobnego jeśli chcecie bym zrobił osobną galerię to dajcie znać, wesołych świąt ps. parę dni spędziłem na spasowaniu owiewki dobra to była walka hehe Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Bengal 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 8 godzin temu, Bengal napisał: Plan był taki by na nim się pobawić olejami i go bardzo postarzeć, W sumie to się powiodło. Nawet bez czytania wstępu, od razu pomyślałem, że jakiś wrak chciałeś zrobić. Tak więc się udało Daję "serducho" i pozytywnego plusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Podoba się bardzo, świetnie wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 11 godzin temu, Bengal napisał: Plan był taki by na nim się pobawić olejami i go bardzo postarzeć, wyszło hmmm sami oceńcie "Wyszło" baaardzo! Zapuszczony, zakurzony egzemplarz. Podoba mi się. Więc powiadasz, że to wszystko olejami?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2022 3 godziny temu, abtb napisał: W sumie to się powiodło. Nawet bez czytania wstępu, od razu pomyślałem, że jakiś wrak chciałeś zrobić. Tak więc się udało Daję "serducho" i pozytywnego plusa ooooo jak miło to od Ciebie przeczytać 1 godzinę temu, barszczo napisał: Podoba się bardzo, świetnie wyszedł . dziękuję 45 minut temu, HK1885 napisał: "Wyszło" baaardzo! Zapuszczony, zakurzony egzemplarz. Podoba mi się. Więc powiadasz, że to wszystko olejami?... tak, tylko oleje stan wyjściowy tak wyglądał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 27 Grudnia 2022 Share Napisano 27 Grudnia 2022 @Bengal Modele klasa! Szczegolnie zdjecie nr 1. Tennessy honey- jestem gorącym zwolennikiem tej konstruk cji. A na powaznie - widzi mi sie ten szwed z brytolskimi korzeniami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi