bartek33365 Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 Po długiej batalii udało się skończyć model. Stary Trumpek z kalkami od Toro Model i koła z DefModel. Malowany Vallejo i Ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2018 Fakt, przyjemny ale minusem jest tu oszklenie... Przynajmniej na plandece z tyłu mogłeś pokusić się o zrobienie okienka z jakiejś folii... Ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 28 Czerwca 2018 Share Napisano 28 Czerwca 2018 Ciekawy pojazd z "okresu przejściowego" - jeszcze UAZ, tablica MOA a na burcie już napis "Policja". Efekt ogólny fajny, pojazd policyjny nie poobijany a trochę przykurzony (i tak ma być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Czerwca 2018 Share Napisano 28 Czerwca 2018 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2018 Dzięki wielkie Fakt, mogłem wymienić te szybę. Nic to musi tak zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2018 Share Napisano 28 Czerwca 2018 Ładny. Mnie trochę się wydaje że można było okolice podszybia lekko przykurzył. Jakoś tak za czysto tam jest, ale może mi się tylko tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2018 UAZ wyszedł ładnie. Tylko brakuje anteny Narobiłeś mi smaka, żeby sobie takiego zrobić do kompletu z milicyjnym. Jakiego koloru farbki użyłeś i jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2018 Dzięki. Bazylms, delikatnie pobrudzone jest, ale nie chciałem przesadzić. Jawkers nie ma za co. ;) O jaką antenę chodzi? Malowałem Vallejo prussian blue 70965. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 29 Czerwca 2018 Od radia. Ale jest ok. Nie każdy UAZ, posiadał antenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2018 Kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac09 Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Fajowy, szczególnie robi na mnie wrażenie, ile wyciągnąłeś z zestawowej plastikowej plandeki. Opowiesz jak ją tak wymalowałeś? Nie dziwię Ci się, że nie zrobiłeś jej od nowa, bardzo trudna robota (przynajmniej w moich oczach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Lipca 2018 Autor Share Napisano 4 Lipca 2018 Dzięki Wbrew pozorom nie było dużo roboty. Najpierw bazowy khaki green od Ammo, później zabawa w cieniowaniem. Do koloru bazowego raz biała raz i czarna farba i malunki. Na koniec delikatny filtr z washa Dark Brown od Ammo. I to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac09 Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Dziękuję za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 mentowania jako żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi