kubisz Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 DANA coraz bliżej: http://www.hobbyboss.com/85501.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Cieszymy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Merkava IV coraz bliżej: http://www.hobbyboss.com/82429.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 DANA jeszcze bliżej: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Ciekawe ile sobie za nią zażyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Nie wiem, ile ale na kolanach do modelarskiego będę szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Ciekawy jestem czy wydadzą ją przed 9 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 A Czy w tym zestawie są jakieś Blaszki? Bo jak patrze na złożony model to je widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Nie ma blaszek. To jest plastik w takim metalowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Aha to możne zacznę zbierać(albo na urodzinki bo na razie kandydat to Brdm-2 od Dragona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Tak, w tym modelu są blaszki i widać je na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 to już nie dla mnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Bo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Bo nie ma kleju Ca z igłą! jest super glue które jak za dużo poleci to jest brzydko:( i ja jeszcze tej sztuki nie opanowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Sztuki pisania tylko wtedy gdy coś wnosisz do dyskusji też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Bo nie ma kleju Ca z igłą! jest super glue które jak za dużo poleci to jest brzydko:( i ja jeszcze tej sztuki nie opanowałem Mój Boże! A nie zastanowiło Cię, że sama gęstość CA uniemożliwia aplikację igłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Bo nie ma kleju Ca z igłą! jest super glue które jak za dużo poleci to ... Z takim problemem zawsze można sobie poradzić np jak jak Sebol, ze sposobem dozowaniem Ca prostszą od konstrukcji cepa Przeglądaj warsztaty i pytaj w odpowiednich miejscach o technikę Wiadomo kiedy Dana ma się pojawić w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Czekamy na DANĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Nie wiem, ile ale na kolanach do modelarskiego będę szedł Phiiii nie ma po co iść. Metalowej lufy nie ma .... praktycznie brak wnętrza, silnik słabo zdetalowany, pewnie polskich kalek nie będzie, łeeee lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Nie wiem, ile ale na kolanach do modelarskiego będę szedł Phiiii nie ma po co iść. Metalowej lufy nie ma .... praktycznie brak wnętrza, silnik słabo zdetalowany, pewnie polskich kalek nie będzie, łeeee lipa I tak mnie nie powstrzymasz Będę szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Witam, mam pytanie, czy ktoś wie cokolwiek na temat tego modelu 82429 Israeli Merkava Mk IV. Jeśli żle coś wpisałem przepraszam-korzystam po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 W celu uzupełnienia zauważyłem odnośnik do strony HB po fakcie, chodzi mi o coś poza grafiką producenta- czy są gdzieś realne wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7489 To się wczoraj pojawiło na Armoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Nie wczoraj, ale 9. września. Warto śledzić Armoramę i PMMS - tam chyba najszybciej pojawiają się informacje o nowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Ciekawe zapowiedzi w skali 1:35. http://www.hobbyboss.com/82444.htm źródło: Armorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi