Szydercza Gała Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 No i francuzik tySZ się zlepił i nawet zdążyłem na Shannon Obacwaj ze szFaPskim bruderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Wygląda Rewelacyjnie. Dla Mnie bomba !!! Dwa razy patrzyłem, czy to na pewno 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Września 2018 Autor Share Napisano 29 Września 2018 File danke albo nawet mersi z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Ładny. Możesz czołgi lepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Pogratulowac Panu.Super praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Ech, malować to Ty jednak umiesz, Gała... Żeby, takim niepozornym szkrabem wjechać i pozamiatać.. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Ładny, zwłaszcza żabojad trzymam kciuki za to że to dopiero początek kolekcji pancerki w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Bardzo ładny model tzn malowanie. Moim skromnym zdaniem zdecydowanie za czysty ale to kwestia gustu:) Powinieneś robić częściej czołgi, bardzo ładnie Ci wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Taka prawda, naprawdę bardzo ładne modele!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Września 2018 Autor Share Napisano 30 Września 2018 Zacieszam że się podoba. On nie jest czysty, ale faktem jest że nie lubię czołgów w których z błotnej kuli wystaje wieża kolekcja będzie bo uzbierałem już tych renalutUF somÓŁUF i innych B1 bisów kilka Cieszę się również z frontu, dziwi mnie tylko wybór fotki .. ta konkretna wyjęta z kontekstu pozostałych jest chyba taka trochę nie teges nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Gratki głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Bardzo fajnie stonowane i urozmaicone malowanie, co przy tak skomplikowanym kamuflażu nigdy w tej skali łatwe nie jest. Brudzenie odpowiadające moim gustom (też wolę skromnie ). W sumie bardzo pozytywny odbiór i ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Piekny, gratulacje! Na moj gust ubrudzony i poobijany w idealnych proporcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Dodałbym śmielsze rozjaśnienia kolorów na krańcach. Wash sporo pożarł. Natomiast podoba mi się zdecydowanie precyzja w "odręcznym" malowaniu plam. Na takim maluchu to klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi