chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Trochę czasu minęło od ukończenia Hooda, ale w końcu udało mi się zrobić galerię. W między czasie ukończyłem inny okręt, a kolejny kończę, więc tutaj wyjdą pewnie niedociągnięcia, których już przy następnych nie powinno być. Jak zwykle przepraszam za jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Fajny, tylko śruby masz na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Mój błąd, sorry i poprawiam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Ale Brudas, fuuuj! Piękny! Za każdym razem jestem pod wrażeniem ile potrafisz wycisnąć z tej skali! Wkrótce zaczynam takiego w 1:200 z blaszkami Pontosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Zawsze do usług Te tenty fajnie wyszły, robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Wkrótce zaczynam takiego w 1:200 z blaszkami Pontosa Wow, będzie niezłe bydle Ja powoli nie mam miejsca na 700ki, a o dopiero 200. Chyba muszę znaleźć większe mieszkanie Zawsze do usług Te tenty fajnie wyszły, robią robotę Bardzo fajnie wyszły i dodają bardzo dużo do ogólnego wyglądu. Właściwie chyba one najbardziej mi się podobają z całego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Dla zainteresowanych, jak wykonałem tabliczki, to opisuję banalnie prosta metodę i bardzo tanią (3/4 zł - nie pamiętam ) tabliczki zrobiłem na kompie, zapisałem jako plik bmp/jpg, zgrałem na telefon, poszedłem do Rossmanna, gdzie mają maszynę do wydruku zdjęć, przesłałem foto przez bluetooth i wydrukowałem w formacie 18x13 cm. Następnie wyciąłem tabliczki i przykleiłem na klej CA do podstawek. Ot taka prosta i tania metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Model fantastyczny. Obicia na kadłubie robione na lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Model fantastyczny. Obicia na kadłubie robione na lakier? Tak, najpierw lakier, wash, lakier, oleje, lakier, lekkie obicia i lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Podoba mi się, super kolory uzyskałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Jestem pod wrażeniem twoich modeli i moim zdaniem jedne z najlepszych w tej klasie. Moze tej zimy skoncze Bismarcka w tej skali i bedzie mial przeciwnika. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 W ogólnym (i szczegolnym z resztą też) odbiorze bardzo dobry! Ma charakter. A z tentów to się cieszę podwójnie Walnij też czasem jakieś foto z dołu, lubie takie bo dobrze oddają majestat okreNta. Tak coś czuję, że przyjdzie u Ciebie czas na smarka od flyhawka do kolekcji.. kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Pogratulować kolejnej łajby i czekamy na następną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Tak coś czuję, że przyjdzie u Ciebie czas na smarka od flyhawka do kolekcji.. kiedyś.. Weź nic nie mów, w zeszłym tygodniu chciałem kupić, ale się pohamowałem Dzięki wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Część podwodna robi robotę. Znakomity model. Świetny balans pomiędzy detalem i malunkiem. Mi się bardzo podoba. Zjawiskowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Piękny model. bardzo realistycznie styrany i bardzo starannie wymalowany - gratulacje. Całości odbioru uroku dodaje tabliczka, która wprowadza nieco ponury ale niestety prawdziwy klimat dramatycznego końca tego statku. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Weź nic nie mów, w zeszłym tygodniu chciałem kupić, ale się pohamowałem Pozbądź się niezdrowych zahamowań, sam wiesz że się nie oprzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Piękny model, fajnie pomalowany i styrany Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Rewelacja !! aż wraca chęć do modelowania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Października 2018 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2018 Rewelacja !! aż wraca chęć do modelowania ;-)No właśnie, bo dawno znaku życia nie dawałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 A gdzie fota na stronie admina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października 2018 Autor Share Napisano 22 Października 2018 Jeszcze raz dzięki wam za miłe słowa. Rewelacja !! aż wraca chęć do modelowania ;-) Ruszaj cztery litery i chwyta za plastik A gdzie fota na stronie admina? Hehe, nie przesadzajmy, aż tak dobry nie jest, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi