Superbe Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Na tej Białej Flocie to ze dwustu pasażerów powinieneś dać. Inaczej to cała ta diorama na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Lipca 2022 Autor Share Napisano 26 Lipca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Lipca 2022 Autor Share Napisano 26 Lipca 2022 3 godziny temu, zaruk napisał: Na tej Białej Flocie to ze dwustu pasażerów powinieneś dać. Inaczej to cała ta diorama na nic. Nie wiem, czy 200, ale generalnie jest taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 A najlepiej klucz nisko lecących szturmowikUF oSZCZEliwujacych ten statek, pokłady ociekajONce krwiOM. HEKATOMBA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: A najlepiej klucz nisko lecących szturmowikUF oSZCZEliwujacych ten statek, pokłady ociekajONce krwiOM. HEKATOMBA Chyba: HAKATUMBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: HEKATOMBA 2 godziny temu, Wojtek59 napisał: Chyba: HAKATUMBA. Chyba HAKENTERRASSE Ale mogę się mylić i może Graf stał przy HEKAHAKATOMBATUMBIE Edytowane 27 Lipca 2022 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 Z tego co czytałem to eskadra szturmowikuf mogła Grafa tylko po jaj.... Aj śrubkach popieścić przy 5cm pancerzu pokładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 2 minuty temu, Adamo722 napisał: Z tego co czytałem to eskadra szturmowikuf mogła Grafa tylko po jaj.... Aj śrubkach popieścić przy 5cm pancerzu pokładu A w ramach ciekawostki, śruby miał ściągnięte i leżały na pokładzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Z tego co czytałem to eskadra szturmowikuf mogła Grafa tylko po jaj.... Aj śrubkach popieścić przy 5cm pancerzu pokładu Zapominasz kolego o torpedowych szturmowikach, także ten..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 3 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Zapominasz kolego o torpedowych szturmowikach, także ten..... Torpedy by nic nie zdziałały przy waterlajnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 7 minut temu, Szydercza Gała napisał: Zapominasz kolego o torpedowych szturmowikach, także ten..... Z tego co pamiętam to torpedy przenosiły Bostony i może podchodzą pod szturmowiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 aż to mołodiec ! takiego cudaka to żem nigdy nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 Maszty zrobione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) ładny, ładny.... już wiem na czym się wzorujesz, tylko Grażynka tylni dużo mniejszy miała EDIT : a przy tym szlifowaniu masztów nie zjarałeś czegoś?? jak kiedyś tak się bawiłem to dym szedł Edytowane 27 Lipca 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 1 minutę temu, M.A.V. napisał: ładny, ładny.... już wiem na czym się wzorujesz, tylko Grażynka tylni dużo mniejszy miała Właściwie to co ro ie, to zlepek różnych statków, ale najbardziej wzoruje się na SS Kastelholm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 Ty już zacznij te szturmowiki strugać, ja Ci mówię to będzie SZTOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Lipca 2022 Autor Share Napisano 27 Lipca 2022 3 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Ty już zacznij te szturmowiki strugać, ja Ci mówię to będzie SZTOS Taaa i całą eskadrę nazistowskich UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Ty już zacznij te szturmowiki strugać, ja Ci mówię to będzie SZTOS sOM w 700 : 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: Taaa i całą eskadrę nazistowskich UFO tYsz sOM w 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) kUtFFica gdzie ??? i kaj łUtki wżarło ?? i Łodbojniki zrób krucafuks na razie takie naciągane 3+ Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 Pływałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi