Szydercza Gała Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 Szczególną uwagę poświęć kobitkom, mam nadzieję że masz ich dużo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 11 godzin temu, chudyhunter napisał: Chopie poniżej tysiaka, to bym wam dupy nie zawracał 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: Spokojnie Jakieś 4000 figurek czeka na malowanie No i to jest bardzo dobra koncepcja! 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: Będzie bardzo kolorowo No jak kolorowo, skoro nawet ciężarówek przemalować Ci się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 21 godzin temu, Szydercza Gała napisał: żeby pokazać gimbazie bzdury jakie wypisuje Ach gimbaza, to wszystko wyjaśnia, a ja durny myślałem, że piszę tu z dorosłymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2022 8 minut temu, Rafał B napisał: No jak kolorowo, skoro nawet ciężarówek przemalować Ci się nie chce Powiem tak, Oj tam oj tam, szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 Teraz, chudyhunter napisał: Powiem tak, Oj tam oj tam, szczegóły No w sumie tak, zwłaszcza, że i tak jednorożec rządzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Przyszedł czas na ciachanie pokładu. Prawie połowa pójdzie do "kosza" Zaczynam także schodzić z grubości. Usunięcie kleju powoduje, że pokład jest o połowę cieńszy, co w tej skali robi duże znaczenie Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez chudyhunter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2022 Różnica pomiędzy pokładem z klejem, a bez jest wyraźnie widoczna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Gała, super komentarz! Krótko, jednoznacznie i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Fajnie zobaczyć stary Szczecin w kolorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Marcin M. napisał: Fajnie zobaczyć stary Szczecin w kolorze. Zdecydowanie tak! Szkoda, że z tego co jest na dioramie praktycznie nic nie pozostało. Z wielką chęcią bym się tamtędy przeszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 48 minut temu, chudyhunter napisał: Z wielką chęcią bym się tamtędy przeszedł W sumie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Marcin M. napisał: W sumie do zrobienia. Bylem juz na street view Teraz to nie to samo. Wtedy był tam fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 13 Września 2022 Share Napisano 13 Września 2022 Chudy, gdzie Cię wcięło? Nie wiele się tu dzieje bez Ciebie...Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Września 2022 Autor Share Napisano 13 Września 2022 Hahaha Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że ktoś może za mną tęsknić Dzięki za zainteresowanie Niestety niewiele się dzieje z dwóch powodów. Jeden to taki, że miesiąc temu miałem dostać kilka istotnych elementow, a do tej pory nie dostałem. Druga sprawa wydarzyła się miesiąc temu i potrwa jeszcze z 2 tygodnie. Tak więc mam małą przerwę i nie jestem z tego zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Września 2022 Share Napisano 13 Września 2022 Zdrowiej szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 On 8/12/2022 at 7:59 PM, chudyhunter said: Zdecydowanie tak! Szkoda, że z tego co jest na dioramie praktycznie nic nie pozostało. Z wielką chęcią bym się tamtędy przeszedł Myślałem, że tam właśnie wsiąkłeś na dłużej...Oj byłoby to leosze, niż obecna sytuacja. Kuruj się i wracaj na łono foruma, jak to Gała nazywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Listopada 2022 Autor Share Napisano 5 Listopada 2022 Coś tam ruszyłem z Grafem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Łolaboga, ON żyje Takich ludzi nam CZeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Listopada 2022 Autor Share Napisano 5 Listopada 2022 9 minut temu, Szydercza Gała napisał: Łolaboga, ON żyje Takich ludzi nam CZeba. To by było na tyle... Do zobaczenia za parę miesięcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Ty nie żartuj z tymi miesiacami. Ogarniaj co i jak nalezy i bierz sie do roboty! Parę miesięcy...widzieliście leniucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Listopada 2022 Autor Share Napisano 9 Listopada 2022 Parę miesięcy to trwało, ale dzisiaj odebrałem paczkę, a w niej psy, konie, beczki, worki, skrzynie, samochody i klosze lamp 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 9 Listopada 2022 Share Napisano 9 Listopada 2022 Jak to miło,że obeszło się bez spóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi