KRL Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 F-117A Night Hawk Model F-117 brałem z półki i odkładałem na półkę kilka razy. Za każdym razem powód był ten sam brak pomysłu jak wykonać malowanie tak by czarny nie był ot tak zwykłym czarnym banalnym modelem. Kolejny raz naszło mnie na budowę F-117 po obejrzeniu dokumentu o jego powstaniu i tym razem model w pudle trafił na warsztat i na półkę wrócił jako gotowy model. Model Trumpetera nie jest wymagający w kwestii samej budowy więc nie będę się rozpisywał, problem zaczyna się w mojej opinii w momencie malowania. Myślę że głównym powodem jest kształt i kolor. Samolot wygląda jak „żelazko” do tego kanciate – więc po malowaniu na czarno model wygląda jak zabawka rodem z filmu Star Wars. Postanowiłem więc że model musi być zróżnicowany –nawet odrobinę przerysowany ponieważ to sprawi że będzie w nim więcej „życia”. Czy ten zabieg się udał czy jest przerysowany odrobinę? Czy zbyt mocno? Opinie pozostawiam każdemu z oglądających galerię. F-117 w naturze: F-117A Night Hawk Trumpeter 1:32 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Ciekawy, bardzo ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Ja zdjęć nie widzę. Ładują się tylko w momencie odświeżania, tak na sekundkę. EDYCJA Jednak widać, była to wina włączonego adblocka (pomimo tego, że oficjalnie nic nie blokował). Edytowane 11 Listopada 2018 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 Tak myślałem że jest to kwestia przeglądarki lub innego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Świetnie wykonane malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Fajnie wykonany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Listopada 2018 Autor Share Napisano 17 Listopada 2018 Dzięki WIELKIE, cieszę się że model podoba się wam ponieważ wymęczył mnie odrobinę. Jednak dzięki tej walce mam teraz pomysł na B-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 8 Stycznia 2020 Share Napisano 8 Stycznia 2020 Podoba mi się malowanie na Twoim "żelazku". Gratuluję udanego modelu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Powiem tak, jeśli chodzi o malowanie to naprawdę robisz to świetnie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 To minęło już tyle czasu? kurcze strasznie to leci. Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Bardzo fajny model. Czarny to chyba najtrudniejszy kamuflaż do odwzorowania. Tobie wyszedł jednak bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi