Solo Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Nie z urządzeń mobilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 13 minut temu, mbrnnr napisał: Nie z urządzeń mobilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Ok, wystarczyło napisać, że to chodzi o od dawna zapowiedziany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Według źródeł zbliżonych do poinformowanych, w Moson AMK pokaże nowe wypraski F-14D. Będzie to akurat w okolicy drugiej rocznicy mojego zakupu tego modelu w przedsprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Solo napisał: Kurde, wielkie pudło się wydaje. A i cena pewnie nie mała będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Za darmo dla tych, którzy mają F-14 w preorderze. Jaka będzie cena dowiemy się w Mosoni, bo tam będą sprzedawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 20 godzin temu, Tazman79 napisał: Kurde, wielkie pudło się wydaje. A i cena pewnie nie mała będzie Zestaw jak widać po okładce zawierać będzie bardzo dużo uzbrojenia i podwieszeń to i pudełko musi być spore. Co do ceny to bym się nie przejmował nią aż tak bardzo jak tym, czy to w ogóle będzie do kupienia w Polsce. Już same zestawy uzupełniające do MiGa-31 były i są dość trudno dostępne, w sumie to podobnie jak generalnie wszystkie produkty AMK. Zdaje się że ta firma traci powoli nie tylko w oczach klientów, ale także dystrybutorów: ostatnio LuckyModel wycofał ich produkty ze sprzedaży, chyba nie muszę pisać z jakiego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Na ARC pojawiła się plotka (ale taka prawdziwa plotka, nie wiadomo ile w tym prawdy), że w maju na Shizouce Tamiya ma zaprezentować zestaw F-14B. Byłoby fajnie gdyby Japończycy zakończyli kompletną serię Tomcatów, podczas gdy AMK chyba już piąty rok grzebie przy swoim. No i chyba lada dzień GWH powinna pokazać swojego F-14, bo od pierwszych zapowiedzi mija już blisko pół roku. Tymczasem na Węgrzech AMK pokaże nam trzecią bodajże wersję form... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 22 Kwietnia 2019 Share Napisano 22 Kwietnia 2019 Nowe kalkomanie z Exito: https://exito.sklep.pl/pl/p/EXITO-DECALS-ED48003-148-Sexy-Spitfires-Supermarine-Spitfire-LF-Mk-Vb-VIII-IXe/49231 https://exito.sklep.pl/pl/p/EXITO-DECALS-ED48004-148-Luftwaffe-Ground-Attackers-vol.1-Ju-87-D-3%2C-Hs-129%2C-Fw-190F-8/49233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Czy w pudełku to jest to samo co w innych Mirage IIICJ Eduarda, czy też może Edek odświeżał ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Gdyby ktoś się zastanawiał po ile będą eduardowskie F/A-18E... Chyba im sufit na głowy spadł. https://www.mojehobby.pl/products/F-A-18E-Superbug.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 7 minut temu, Solo napisał: Gdyby ktoś się zastanawiał po ile będą eduardowskie F/A-18E... Chyba im sufit na głowy spadł. https://www.mojehobby.pl/products/F-A-18E-Superbug.html O w mordę Liczyłem góra na 250 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) 17 minut temu, Solo napisał: Czy w pudełku to jest to samo co w innych Mirage IIICJ Eduarda, czy też może Edek odświeżał ten zestaw? To samo. Dodatkiem jest żywiczna dysza, nieco inna niż ta plastikowa. 13 minut temu, Solo napisał: Gdyby ktoś się zastanawiał po ile będą eduardowskie F/A-18E... Chyba im sufit na głowy spadł Czemu? Wystawiłeś gołą Hase za 250 PLN. Dodaj kalki cartografa, blachę, trochę żywic i ta cena wcale nie wydaje się absurdalna. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez MIRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Zwróć uwagę że gołego F/A-18E można kupić za 170 zł na Allegro, a niedawno jeszcze w sklepach za 150 i pewnie znowu się pojawi. To że ja swojego wystawiłem za 250 wynika wyłącznie z tego, że w sklepach kosztował ponad 300. Cena Eduarda jest absurdalna - Super Hornet Hasy to bardzo ładny zestaw, ale jednak trochę mu brakuje do modeli np. GWH czy F-14 Tamki, a cenowo jest to ta sama półka. Żywiczne krzesło i kilka kółek plus kolorowa, tandetna blaszka to jednak trochę za mało dla mnie. No cóż, chyba mi się nie opłaca sprzedawać swojego tak tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, MIRO napisał: To samo. Dodatkiem jest żywiczna dysza, nieco inna niż ta plastikowa. Czyli będzie wersja z silnikiem Atar 9C ? Co do Super Robala to zawsze tańsze są wersję wyposażone w wczesne ECSy... Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 2 godziny temu, mirage3 napisał: Czyli będzie wersja z silnikiem Atar 9C ? Tak, edek zrobił żywiczną dupkę, która do tej pory tylko z aml była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 No z tą ceną edek poszalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 10 godzin temu, mirage3 napisał: Co do Super Robala to zawsze tańsze są wersję wyposażone w wczesne ECSy... Dzięki za informacje, popełniłbym błąd sprzedając swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Eduard coś w ogóle ostatnio poszalał z niektórymi cenami limitowanych edycji. Ja rozumiem, że dodatki, żywice, blachy, czasami książka. Ale czasem w tej całej cenie kupi się sam model z wiadrem dodatków. Kiedyś patrzyłem, przy okazji sensownych promocji w ich sklepie, jak z wysyłką do Polski. Dajcie spokój, taka droga. No ale wadliwe żywice mi wymienili bez zająknięcia tak, że jeszcze potem mi został zapas. Aby zostać w skali 1/48, w sklepach zaczął się pojawiać Kineticowy F/A-18D ATARS. Poza zmienionymi częściami, to chyba w ogóle dopracowali lekko ten zestaw poprawiając niektóre elementy, bo od początku tam był narzekania, że ich F-18 kiepsko spasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Mates napisał: Poza zmienionymi częściami, to chyba w ogóle dopracowali lekko ten zestaw poprawiając niektóre elementy, bo od początku tam był narzekania, że ich F-18 kiepsko spasowany. Hmmm… Ale to jednak D, czy którąś z wersji C tez poprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Nie, C chyba nie poprawiali. Mi nigdzie nie przetoczyła się taka informacja. No ale D bazuje w dużej mierze na wypraskach z C, a widziałem, że niektóre elementy był poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Muszę sprawdzić, może z zestawu D da się złożyć C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 szukaj kogoś kto ma 48030 i będzie ci chciał odstąpić części do jednomiejscowego - ozłona kabiny i nakładka jednomiejscowa na kadłub. Reszta z wersji D pauje w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi