Prowler27 Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Po długich bojach lenistwa udało się skończyć szkraba. Budowa jego mi się dość ciągła więc nie za bardzo pamiętam co przy nim robiłem i z czego korzystałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Świetny gaśnica fajny smaczek^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Mowisz, że to jest 1:72?? Bez groszowki muszę uwierzyć na słowo. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Bardzo fajny szkrab ja swojego zrobiłem w szwedzką flagę ale tak ładnie nie wyszedł ( wersja B), pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 bardzo ładnie, aż prosi się buteleczka farby czy innej zapalniczki obok modelu bo pewnie mały szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 świetny podstawka też mi się bardzo podoba (jedyne co, to chyba brakuje z tyłu śladów po gąskach - chyba że to "uniwersalna" podstawka tylko do fotek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 23 Listopada 2018 Autor Share Napisano 23 Listopada 2018 Dzięki za miłe opinie. W dniu 22.11.2018 o 21:31, M.A.V. napisał: świetny podstawka też mi się bardzo podoba (jedyne co, to chyba brakuje z tyłu śladów po gąskach - chyba że to "uniwersalna" podstawka tylko do fotek) Podstawka jest tylko pod ten model, muszę jednak trochę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 Dobry karaluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Przyłączam się do pozytywnych ocen. Od siebie dodam jeszcze plusa za malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Jak na 72, to znakomity model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 No i pięknie wyszło. Dokładnie jak napisał spiton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi