milczacy Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 5 godzin temu, Solo napisał: Gdzieś tak 1:3 dla bezpieczeństwa możesz spróbować. Dzięki Solo. Co ciekawe to Microscale Sol ma dokładnie taki sam zapach jak zmywacz Wamod. Oczywiście nie tak intensywny, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Witam Jakie płyny zmiękczające i ewentualnie podkładowe polecacie do kalek - głównie samoloty w 72 i pancerka... Czy do NMF używacie jakiś specjalnych? Ja kiedyś używałem Agamy i byłem dość zadowolony...Ale się skończyły :x obecnie mam Wamod i najbardziej zadowolony nie jestem Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Stosuję wamod i jest całkiem niezły, ten na kalki jest dość agresywny, nakładam w bardzo małych ilościach. Sprawdź czy nie masz zamienionych etykiet, często się to zdarza, tez tak miałem. Płyn pod kalki i na kalki miały odwrotnie naklejone etykiety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 19 godzin temu, mysiek13 napisał: Jakie płyny zmiękczające i ewentualnie podkładowe polecacie do kalek - pod kalki https://www.martola.com.pl/pl2718/produkty3845/micro_set_ - na kalki https://www.martola.com.pl/pl2718/produkty3844/micro_sol_ U mnie dają radę 19 godzin temu, mysiek13 napisał: Czy do NMF używacie jakiś specjalnych? Nie, idzie to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Nie ma uniwersalnego środka, choć są płyny bardzo agresywne, to bardziej zależy od producenta kalkomanii. Już mi się zdażyło robić testy na nieużywanych kawałkach kalek jak reagują na różne specyfiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi