Harpoon_44 Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Witam forumowiczów! Mam pytanie do doświadczonych w temacie kolegów odnośnie druku kalkomanii na indywidualne zamówienie... Czy możecie polecić firmę/osobę, która wydrukuje kalki w dobrej rozdzielczości m.in. z białym kolorem według dostarczonego projektu (w Corelu)?? Dokładnie potrzebuje druknąć kalki do modeli F-16 w skali 1/72 w tym napisy eksploatacyjne więc zależy mi przede wszystkim na bardzo dobrej rozdzielczości druku. Wiem że temat był już tu na forum poruszany ale wszystkie posty są z przed paru lat więc może ktoś coś na świeżo mógłby doradzić... Do tej pory wyczytałem że są/były dwie firmy od tego typu zachcianek - meliusmanu (raczej nie polecane) i MF-zone... Pytanie czy ktoś korzysta obecnie z ich usług?? a może jest jeszcze ktoś kto drukuje kalki i jest godzien polecenia? będę wdzięczny za jakiekolwiek info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Pepsi Adam vel Adam Pękala na FB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 PA polecam. Korzystam od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Od meliusa to z dala! PepsiAdam jak najbardziej, także blaszki fototrawione robi bardzo akuratne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 14 godzin temu, Harpoon_44 napisał: meliusmanu (raczej nie polecane) Nie znam osoby zadowolonej ze "współpracy" z nimi 10 godzin temu, Marcin M. napisał: PepsiAdam Ne znam osoby niezadowolonej z usług Adama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 Panowie, dzięki wielkie za info i pomoc, czyli wychodzi na to, że to co udało mi się odgrzebać na forum jest dalej aktualne aczkolwiek o Adamie nie słyszałem... także już wiem gdzie uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Jeśli jesteś w pośpiechu (i masz własny projekt), szukaj kogoś z drukarką. Większość znanych projektantów nie ma własną drukarkę. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 Projekt mam swój i czas na szczęście mnie nie goni więc z tym nie problemu natomiast zależy mi najbardziej na jak najlepszej jakości druku. Drukarkę laserową mam ale odpada na dzień dobry jeśli chodzi o biały kolor i właściwie wszystkie jasne szarości też więc dlatego szukam firmy/osoby, która zrobi to profesjonalnie na odpowiednim sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Zdaje się że Pepsi Adam drukuje tam gdzie drukuje Techmod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 2 minuty temu, Solo napisał: Zdaje się że Pepsi Adam drukuje tam gdzie drukuje Techmod. Jeśli tak to jak najbardziej mi to wystarczy, wpadły mi ostatnio w ręce nowe kalki Techmodu i nie ma się do czego przyczepić + dobrze reagują na płyny więc o to dokładnie mi chodzi Znalazłem profil Adama na FB i patrząc na zdjęcia kalki są prima sort więc temat można chyba zamknąć dzięki raz jeszcze za pomoc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Koledzy, podacie jakiś bezpośredni namiar na Adama? Próbuję na FB, ale bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Bezpośredni kontakt na niego jest właśnie Facebook. Odpowiada zawsze. Być może jest akurat zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 ZAWSZE odpowiada. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 3 godziny temu, mbrnnr napisał: Bezpośredni kontakt na niego jest właśnie Facebook. Odpowiada zawsze. Być może jest akurat zajęty. A jakiś inny kontakt poza Facebook? Nie posiadam i nie zamierzam posiadać konta w mediach społecznościowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marta Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca Hej. Stary temat, ale odgrzewam... Czy ktoś może ma linka do fb Adama? bo kopię, kopię, ale coś nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca 1 godzinę temu, marta napisał: Hej. Stary temat, ale odgrzewam... Czy ktoś może ma linka do fb Adama? bo kopię, kopię, ale coś nie mogę znaleźć. Proszę: https://www.facebook.com/adam.pekala.925 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi