Harpoon_44 Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Witam forumowiczów! Mam pytanie do doświadczonych w temacie kolegów odnośnie druku kalkomanii na indywidualne zamówienie... Czy możecie polecić firmę/osobę, która wydrukuje kalki w dobrej rozdzielczości m.in. z białym kolorem według dostarczonego projektu (w Corelu)?? Dokładnie potrzebuje druknąć kalki do modeli F-16 w skali 1/72 w tym napisy eksploatacyjne więc zależy mi przede wszystkim na bardzo dobrej rozdzielczości druku. Wiem że temat był już tu na forum poruszany ale wszystkie posty są z przed paru lat więc może ktoś coś na świeżo mógłby doradzić... Do tej pory wyczytałem że są/były dwie firmy od tego typu zachcianek - meliusmanu (raczej nie polecane) i MF-zone... Pytanie czy ktoś korzysta obecnie z ich usług?? a może jest jeszcze ktoś kto drukuje kalki i jest godzien polecenia? będę wdzięczny za jakiekolwiek info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Pepsi Adam vel Adam Pękala na FB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 PA polecam. Korzystam od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Od meliusa to z dala! PepsiAdam jak najbardziej, także blaszki fototrawione robi bardzo akuratne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 14 godzin temu, Harpoon_44 napisał: meliusmanu (raczej nie polecane) Nie znam osoby zadowolonej ze "współpracy" z nimi 10 godzin temu, Marcin M. napisał: PepsiAdam Ne znam osoby niezadowolonej z usług Adama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 Panowie, dzięki wielkie za info i pomoc, czyli wychodzi na to, że to co udało mi się odgrzebać na forum jest dalej aktualne aczkolwiek o Adamie nie słyszałem... także już wiem gdzie uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Jeśli jesteś w pośpiechu (i masz własny projekt), szukaj kogoś z drukarką. Większość znanych projektantów nie ma własną drukarkę. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 Projekt mam swój i czas na szczęście mnie nie goni więc z tym nie problemu natomiast zależy mi najbardziej na jak najlepszej jakości druku. Drukarkę laserową mam ale odpada na dzień dobry jeśli chodzi o biały kolor i właściwie wszystkie jasne szarości też więc dlatego szukam firmy/osoby, która zrobi to profesjonalnie na odpowiednim sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Zdaje się że Pepsi Adam drukuje tam gdzie drukuje Techmod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpoon_44 Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2019 2 minuty temu, Solo napisał: Zdaje się że Pepsi Adam drukuje tam gdzie drukuje Techmod. Jeśli tak to jak najbardziej mi to wystarczy, wpadły mi ostatnio w ręce nowe kalki Techmodu i nie ma się do czego przyczepić + dobrze reagują na płyny więc o to dokładnie mi chodzi Znalazłem profil Adama na FB i patrząc na zdjęcia kalki są prima sort więc temat można chyba zamknąć dzięki raz jeszcze za pomoc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Koledzy, podacie jakiś bezpośredni namiar na Adama? Próbuję na FB, ale bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Bezpośredni kontakt na niego jest właśnie Facebook. Odpowiada zawsze. Być może jest akurat zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 ZAWSZE odpowiada. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 3 godziny temu, mbrnnr napisał: Bezpośredni kontakt na niego jest właśnie Facebook. Odpowiada zawsze. Być może jest akurat zajęty. A jakiś inny kontakt poza Facebook? Nie posiadam i nie zamierzam posiadać konta w mediach społecznościowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi