hubert72 Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Coś tam się tworzy jak wena dopisuje- żywiczny Kraz z koparą EOV-4421. Skala 1/72, producent Ogurets Projekt z Rosji. Modele bardzo limitowane- w ilości 40-50 sztuk. Super dokładny, jakieś lekkie niedociągnięcia i szpachlowania są ale generalnie jedna z najlepszych żywic jakie robiłem. Na ten moment kończę przewody hydrauliczne na koparce, zostało jeszcze doprowadzić te do podpór. Chcę pokazać otwarty silnik także sporo roboty jeszcze przede mną. W zestawie są również kalki także kiedyś zmaluję pewnie jakiegoś ruska Mam jeszcze takie dwa cudaki do kompletu: Edytowane 12 Stycznia 2019 przez hubert72 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Ale wspaniałe wynalazki! Zerknij na bieżnik na przedostatnim kole. Ja bym go odwrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2019 Zapomniałem dodać- koła są tylko na sucho przyłożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Z Rosji sprowadzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2019 Tak, kupiłem spory czas temu u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Jak na żywicę to naprawdę model wygląda bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Świetnie się prezentuje, dobra robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Oho, całkiem fajny żywiczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 cudowne czekam na kolejne etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Bardzo ładnie ta żywica wygląda. Świetny temat, czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Zielono żółty będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) bożo- będzie pewnie caly zielony z żółtymi napisami ruskiej firmy budowlanej, albo ruski w kamuflażu- tak jak na kalkach, wrzucę wieczorem zdjęcie "> Edytowane 15 Stycznia 2019 przez hubert72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 W zasadzie model w 90% gotowy do malowania. Zdecydowałem się na wersję białą UN, jutro podeślę fotki oryginału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Silnik dostanie jeszcze kilka kabelków i rurek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 Biały to niezłe wyzwanie. Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 Ja także kibicuję... oby wszystko poszło jak trza- dodatkowo ściskam kciuki, żeby się model jakiejś podstawki czy scenki dorobił. Mam tak przy każdym dźwigu i każdej koparce od czasów modelu Fuzzy'ego BH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 6 Sierpnia 2022 Share Napisano 6 Sierpnia 2022 Czy coś się dzieje w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi