zegeye Napisano 29 Stycznia 2019 Share Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) I kolejny z tej samej stajni produkcyjnej.... i znów nie moja dziedzina tak do końca.... choć Hurricane sam w sobie to nawet miły mi obiekt, którego można zrobić z rejonów bliskich memu sercu .... ale to następną razą.... a tymczasem prosto z pudła..... Edytowane 29 Stycznia 2019 przez zegeye 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 29 Stycznia 2019 Share Napisano 29 Stycznia 2019 Bardzo ładny, mnie sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 29 Stycznia 2019 Share Napisano 29 Stycznia 2019 Bardzo fajny i jak widać, da się skleić bez widocznych łączeń połówek kadłuba. Ciut więcej matu na opony by się przydało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 8 godzin temu, mbrnnr napisał: da się skleić bez widocznych łączeń połówek kadłuba. Oj tam oj tam.Bardzo ładnie wyszedł.Kamuflaż malowany przy pomocy masek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 10 godzin temu, mbrnnr napisał: da się skleić bez widocznych łączeń połówek kadłuba Temat przewodni tygodnia: "Łączenie polówek kadłuba bez widocznych śladów łączenia - techniki, sposoby i inne dyrdymały czyli jak nie dać się złapać" P.s. NIE DOTYCZY Bf 109 w tylnej części kadłuba - tam można a nawet trzeba zostawić ślad łączenia A Huragan całkiem, całkiem. Odrobinkę nie wyszły reflektorki i wiatrochronik ale jak to się mówi "Przyjdzie facet z gliną i szpary zginą" I dokupi w końcu Kolega ten lakier matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2019 Wg mnie nie ma szpar przy reflektorach ani wiatrochronie. Ale ok mój wzrok już nie jest sokoli. Moze czegos nie dostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Pod wiatrochronem jest szparka, abtb dobrze widzi. I na stateczniku widać od środka linię łączeń form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 17 minut temu, mbrnnr napisał: I na stateczniku widać od środka linię łączeń form No już bez przesady. Zdarza się czasami Od siebie tylko dodam że "flaczka" (przepraszam - "ugięcia stycznego") w oponkach nie ma I tym oto humorystycznym akcentem kończymy te śmichy-chichy i aj -waje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 18 godzin temu, mbrnnr napisał: Bardzo fajny i jak widać, da się skleić bez widocznych łączeń połówek kadłuba. Ciut więcej matu na opony by się przydało. Jaki kolega mbrnnr dowciapny, nawet w innym wątku potrafi doszpilić... A Hurricane fajny. Choć sugerowałbym używać linek do naciągów z MIG-a 0,01 lub 0,02, ja przynajmniej takich używam. Ta linka nieco za gruba się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) GreGG24 myśle ze Ci się wydaje Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi