rollingstones Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) Na wstępie - wielkie dzięki za wszelkie uwagi w tym przydługim już temacie. Szczególnie dla jednego Pana, prawdę mówiąc kierownika budowy ostatnich etapów malowania Jagtigera. Dla przypomnienia Stan na dziś Edited March 1, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Pomijając wszelkie zasłużone "achy" i "ochy" napiszę tylko, że Pan z laseczką jest genialny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Doskonały pomysł-i wykonanie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 No no śledziłem wątek warsztatowy i tylko pogratulować tego cuda . pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Hmm Hmm nie wierze zebym kiedykolwiek mogl cie dogonic.... ach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Piękno w czystej postaci. Majstersztyx. Gratuluję świetnego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Modelarski Rembrandt, Vinci, Rafael, Rubens, El Greco, Goya, Caravaggio, Velazquez, Louis David, Bellotto, Delacroix... w jednej osobie. Wygląda to po prostu... brak mi słów. Pozdrawiam Edit: Qrcze już 600 postów mi strzeliło... to zdecydowanie za dużo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Jednym słowem- gicio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roobert Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 A ja mam taka propozycję. Może by tak w tym garbusie zrobić "kapcia". Trochę stoi i oponki mogły by sie przebić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Rzeczywiście można było zrobić tego kapcia w garbku. Ale nie mam pomysłu na jego wykonanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roobert Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Rzeczywiście można było zrobić tego kapcia w garbku. Ale nie mam pomysłu na jego wykonanie . A może by tak podgrzać koło nad płomieniem i potem na jakiejs rownej powierzchni docisnąć? Słyszałem o takim sposobie żeby postawić na patelni nad gazem koło i wtedy dociskać (teflon powinien uniemożliwić przywarcie plastiku). Ale nie wiem czy to działa bo nie stosowałem tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Jednym słowem: REWELACJA!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Aha, jeszcze jedno pytanie- skąd masz taką ładną blaszkę na podstawkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janex Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Nie siedzę w militarce ale ten model jest po prostu cudny. Pogratulować talentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Brawo za klimat ! Gratulacje ! Model rewelacyjny, figurki cudne No i powodzenia przy Hummelku Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Co to więcej napisać? Rewelacyjne wykonanie, świetny pomysł na dioramę. Jak zwykle, tak dobrze, aż nudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Śledzilem etapy budowy tej dioramy w dziale warsztat ale nigdy bym nie sadził ze cos świetnego może być jeszcze lepsze. Naprawde GRATULACJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Ponieważ na dioramce leży cała sterta pojedynczych ogniw, a nigdzie nie widzę szpilek które łączyły te ogniwa. Ja bym jeszcze je dorzucił, żeby zamknęły obraz całej dioramy. To tylko taka mała dygresja do całości która bardzo ładnie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 ...nigdzie nie widzę szpilek które łączyły te ogniwa.... Imku szpilek jest dużo kwestia ujęć ale dziękuje za spostrzegawczość. Cieszę się że Wam się podoba, dziękuję za opinie i zapraszam do mojego nowego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 nic dodać, nic ująć.... good job !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Ocho, foteczka Admina Widzę, że teraz przez tydzień będę sie codziennie logował na forum o najładniejszej stronie głównej! Kolejny raz gratuluję ( i nadal są to gratulacje zasłużone - w tym wypadku ilość gratulacji powinna zmierzać do nieskończoności). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 3, 2008 Super Moderator Share Posted March 3, 2008 Pięknie to wygląda. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 Dzięki Panowie, dziękuję Adminowi - nie lada wyróżnienie. No coż teraz tylko trzymać poziom to mi zostało. Nowy projekt się rozpoczął tak że zapraszać będę do warsztatu. Z uwagi na oczekiwanie na blachy do Hummela dokończe i odświeżę waek tygrysa. Zdjęcia i opis prac wkrótce..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edler Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Dla mnie sztuką jest zrobić dobry model świecący, a dwiema sztukami jest zrobienie dobrego modelu zniszczonego. SUPER MODEL ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truckman Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Pomijając fakt że wszyscy się zachwycają - jest czym, mnie sczególnie zachwyciło przesłanie jakie daje ten model. Nie wiem czy wykonawca zamierzał tak zrobić, ale na mie zrobiło wrażenie ten dziadek który z laską za dzieciaka ,że czołg rozbiera i "sprzedaje na złom" - w domyśle gdyż takie czasy. Model z najwyższej półki wykonanie i przesłąnie na najwyższym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts