rollingstones Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 (edytowane) Na wstępie - wielkie dzięki za wszelkie uwagi w tym przydługim już temacie. Szczególnie dla jednego Pana, prawdę mówiąc kierownika budowy ostatnich etapów malowania Jagtigera. Dla przypomnienia Stan na dziś Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Pomijając wszelkie zasłużone "achy" i "ochy" napiszę tylko, że Pan z laseczką jest genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Doskonały pomysł-i wykonanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 No no śledziłem wątek warsztatowy i tylko pogratulować tego cuda . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Hmm Hmm nie wierze zebym kiedykolwiek mogl cie dogonic.... ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Piękno w czystej postaci. Majstersztyx. Gratuluję świetnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Modelarski Rembrandt, Vinci, Rafael, Rubens, El Greco, Goya, Caravaggio, Velazquez, Louis David, Bellotto, Delacroix... w jednej osobie. Wygląda to po prostu... brak mi słów. Pozdrawiam Edit: Qrcze już 600 postów mi strzeliło... to zdecydowanie za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Jednym słowem- gicio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 A ja mam taka propozycję. Może by tak w tym garbusie zrobić "kapcia". Trochę stoi i oponki mogły by sie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Rzeczywiście można było zrobić tego kapcia w garbku. Ale nie mam pomysłu na jego wykonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Rzeczywiście można było zrobić tego kapcia w garbku. Ale nie mam pomysłu na jego wykonanie . A może by tak podgrzać koło nad płomieniem i potem na jakiejs rownej powierzchni docisnąć? Słyszałem o takim sposobie żeby postawić na patelni nad gazem koło i wtedy dociskać (teflon powinien uniemożliwić przywarcie plastiku). Ale nie wiem czy to działa bo nie stosowałem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Jednym słowem: REWELACJA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Aha, jeszcze jedno pytanie- skąd masz taką ładną blaszkę na podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Nie siedzę w militarce ale ten model jest po prostu cudny. Pogratulować talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Brawo za klimat ! Gratulacje ! Model rewelacyjny, figurki cudne No i powodzenia przy Hummelku Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Co to więcej napisać? Rewelacyjne wykonanie, świetny pomysł na dioramę. Jak zwykle, tak dobrze, aż nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Śledzilem etapy budowy tej dioramy w dziale warsztat ale nigdy bym nie sadził ze cos świetnego może być jeszcze lepsze. Naprawde GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Ponieważ na dioramce leży cała sterta pojedynczych ogniw, a nigdzie nie widzę szpilek które łączyły te ogniwa. Ja bym jeszcze je dorzucił, żeby zamknęły obraz całej dioramy. To tylko taka mała dygresja do całości która bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 ...nigdzie nie widzę szpilek które łączyły te ogniwa.... Imku szpilek jest dużo kwestia ujęć ale dziękuje za spostrzegawczość. Cieszę się że Wam się podoba, dziękuję za opinie i zapraszam do mojego nowego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 nic dodać, nic ująć.... good job !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Ocho, foteczka Admina Widzę, że teraz przez tydzień będę sie codziennie logował na forum o najładniejszej stronie głównej! Kolejny raz gratuluję ( i nadal są to gratulacje zasłużone - w tym wypadku ilość gratulacji powinna zmierzać do nieskończoności). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2008 Pięknie to wygląda. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Dzięki Panowie, dziękuję Adminowi - nie lada wyróżnienie. No coż teraz tylko trzymać poziom to mi zostało. Nowy projekt się rozpoczął tak że zapraszać będę do warsztatu. Z uwagi na oczekiwanie na blachy do Hummela dokończe i odświeżę waek tygrysa. Zdjęcia i opis prac wkrótce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Dla mnie sztuką jest zrobić dobry model świecący, a dwiema sztukami jest zrobienie dobrego modelu zniszczonego. SUPER MODEL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Pomijając fakt że wszyscy się zachwycają - jest czym, mnie sczególnie zachwyciło przesłanie jakie daje ten model. Nie wiem czy wykonawca zamierzał tak zrobić, ale na mie zrobiło wrażenie ten dziadek który z laską za dzieciaka ,że czołg rozbiera i "sprzedaje na złom" - w domyśle gdyż takie czasy. Model z najwyższej półki wykonanie i przesłąnie na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi