shadowmare Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Czołem, Hayate od Hasegawy z kilkoma dorobionymi rzeczami. Model ogólnie na plus ale pewne momenty trochę słabsze. Robiony był w ramach konkursu na PWM, stamtąd też warsztat: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=851&t=87123 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Zaje..... coś w moim guście. Bardzo mi się podoba. Mam takiego w składziku, aż mi łapki podskoczyły. Tego trzeciego to chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 19 Lutego 2019 Autor Share Napisano 19 Lutego 2019 Dzięki Marku. Jak będziesz budował to przejrzyj mój warsztat, szczególnie co można zrobić z przejściem skrzydło-kadłub, żeby nie było szpary. Shoki to staroć już, wyszedł mi cienko: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=13&t=74554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Dzięki za linka, Shoki też fajny. Patent znam, tak robiłem przy P-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny, super realistycznie zrobiłeś to odpryski farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Muszę przyznać że robi na mnie wrażenie ten model, BARDZO mi się podoba. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Smaczki w malowaniu, te szczegóły... jedno zdjęcie można godzinami oglądać! Świetny, mi się baaardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 No Panie model polakierowany świetnie, czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 Dziękuję Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 (edytowane) Powinieneś zrobić jakiś warsztat. Jestem zachwycony twoim modelarstwem i nie ukrywam że będę próbował Cię naśladować, jeśli da radę. Po prostu kosmos. Ok, już widzę, warsztat na PWM. Edytowane 26 Lutego 2019 przez Wabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 27 Lutego 2019 Autor Share Napisano 27 Lutego 2019 Dzięki Wabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi