Demonion Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Spokojna dłubanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Trzeba bedzie tu zagladac, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Jakie malowanie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 Godzinę temu, bazylms napisał: Jakie malowanie planujesz? Karkołomne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 No to będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 Doszło zamówione oznakowanie i powoli się tworzy od stycznia. Może go w tym roku skończe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2019 Temat powoli ruszył do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Sierpnia 2019 Share Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Zastanawia mnie ta szpachla na skrzynce kół zapasowych i ogólnie lewej burcie, błotniku, coś będzie się tam działo?. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2019 Szpachla się rozlała podczas przeszczepu wieżyczki dowódcy. Zostało usunięte przed kolorem bo wylazło na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Coś tam się działo..., popsuło się i było mycie oraz nastąpiła poprawa - naprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 Chwila czasu miała być i pękł cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Dość kontrowersyjne połączenie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 No taki składak Ale faknie, cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Stojkovic napisał: Dość kontrowersyjne połączenie kolorystyczne. Cóż pojazd po przemalowaniu po dodaniu osłon. Jedynie chyba muszę wieżyczkę dowódcy przemalować bo się rozpędziłem a na zdjęciu jest tylko piaskowy. Ale się nad tym jeszcze zastanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Mała aktualizacja. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Demonion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Docelowy układ. Wash do dokończenia i składanie gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 Jest urlop i jest czas na hobby... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Cos mocno zajechany, ale wyszlo mu to na dobre, teraz zaczyna wygladac. Jedziesz dalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 24 Października 2019 Autor Share Napisano 24 Października 2019 I koniec... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Świetnie wykonany. Bardzo mi się podoba malowanie. Planujesz jakąś podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Października 2019 Autor Share Napisano 25 Października 2019 Markuz na podstawki nie mam miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Koniec końców wyszedł naprawdę fajnie. Początkowo te malunki mnie nie przekonywały, ale wybrnąłeś wybornie. Świetne błotko również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 8 godzin temu, Demonion napisał: Markuz na podstawki nie mam miejsca. Możesz zrobić podstawkę i trzymać go u mnie na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi