Jump to content

Hansa Brandenburg W.29 1:32 Wingnut Wings

joles
 Share

Recommended Posts

Po blisko 10 miesiącach nierównej walki skończyłem swojego kolejnego szmatopłata :) Mam nadzieję, że się podoba ? 

vpnm20w.jpg

iyuMA1R.jpg

UdRpUdo.jpg

SzeGKlM.jpg

4dPGHM1.jpg

5pmRvl5.jpg

mU96WgF.jpg

hxRp7Lt.jpg

3G6Ogqw.jpg

fW5tb4B.jpg

l1Wu6D9.jpg

8s7IFLY.jpg

I0KM8Ss.jpg

5qLkOOi.jpg

f01ET1a.jpg

4qx8oFv.jpg

yXKqZVU.jpg

9T3n3m6.jpg

z5HUHNa.jpg

CBxmVFH.jpg

NFxnqnc.jpg

YSRVSBb.jpg

• Like 4

Generalnie nie udzielam się w tematach poświęconych szmatopłatom gdyż jest to dla mnie materia daleka i nieznana. I choć samolot ten jako samolot ani trochę mi się nie podoba to, nie wiedzieć czemu, śledziłem Twój warsztat i podziwiałem to co tam robisz. 

Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne.

Gratuluje świetnego modelu.

• Thanks 1

Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja?

Edited by Olecki75
  • Thanks 1

17 godzin temu, rymulus napisał:

Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne.

Wow, dzięki! Ze śmigła jestem szczególnie zadowolony. Efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania w tym temacie ?

13 godzin temu, Olecki75 napisał:

Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja?

W Bytomiu był trochę trudno dostępny do oglądania. Tym bardziej mi miło! ?