joles Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Po blisko 10 miesiącach nierównej walki skończyłem swojego kolejnego szmatopłata Mam nadzieję, że się podoba 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Generalnie nie udzielam się w tematach poświęconych szmatopłatom gdyż jest to dla mnie materia daleka i nieznana. I choć samolot ten jako samolot ani trochę mi się nie podoba to, nie wiedzieć czemu, śledziłem Twój warsztat i podziwiałem to co tam robisz. Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne. Gratuluje świetnego modelu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoslaw6363 Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Tylko pogratulować ! Cierpliwości ,precyzji i efektu ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pires Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Jestem pod wielkim wrażeniem, piękny model. I do tego najwyższej jakości zdjęcia. Duże gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olecki75 Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 (edited) Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja Edited March 19, 2019 by Olecki75 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 17 godzin temu, rymulus napisał: Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne. Wow, dzięki! Ze śmigła jestem szczególnie zadowolony. Efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania w tym temacie 13 godzin temu, Olecki75 napisał: Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja W Bytomiu był trochę trudno dostępny do oglądania. Tym bardziej mi miło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Samolot trochę pokraczny, ale model wyszedł pięknie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Piękny PIĘKNY PPPIIIĘĘĘKKKNNNYYY! Prawdziwa radość dla oka i kawał kunsztu modelarskiego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Twój model już mnie zachwycał na etapie warsztatu, a efekt końcowy wyszedł pierwszorzędny Gratulacje ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_hanky Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Fantastyczna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts