joles Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Po blisko 10 miesiącach nierównej walki skończyłem swojego kolejnego szmatopłata Mam nadzieję, że się podoba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Generalnie nie udzielam się w tematach poświęconych szmatopłatom gdyż jest to dla mnie materia daleka i nieznana. I choć samolot ten jako samolot ani trochę mi się nie podoba to, nie wiedzieć czemu, śledziłem Twój warsztat i podziwiałem to co tam robisz. Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne. Gratuluje świetnego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Tylko pogratulować ! Cierpliwości ,precyzji i efektu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Jestem pod wielkim wrażeniem, piękny model. I do tego najwyższej jakości zdjęcia. Duże gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja Edytowane 19 Marca 2019 przez Olecki75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 20 Marca 2019 Autor Share Napisano 20 Marca 2019 17 godzin temu, rymulus napisał: Oceniając sam model muszę przyznać, że wyszedł obłędnie i jest na czym oko zawiesić. Ze smaczków moim faworytem jest śmigło, które, co tu dużo pisać, jest genialne. Wow, dzięki! Ze śmigła jestem szczególnie zadowolony. Efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania w tym temacie 13 godzin temu, Olecki75 napisał: Ten samolot a w zasadzie hydroplan to pokraka ale coś w sobie ma. Model widziałem w Bytomiu - coś nieprawdopodobnego. Długo nie potrafiłem wzroku oderwać. Rewelacja W Bytomiu był trochę trudno dostępny do oglądania. Tym bardziej mi miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Samolot trochę pokraczny, ale model wyszedł pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Piękny PIĘKNY PPPIIIĘĘĘKKKNNNYYY! Prawdziwa radość dla oka i kawał kunsztu modelarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Twój model już mnie zachwycał na etapie warsztatu, a efekt końcowy wyszedł pierwszorzędny Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 Fantastyczna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi