Marcin M. Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 Poszerzyłem delikatnie w prawo i teraz jestem zadowolony. W porównaniu z pozostałymi chłopakami, wygląda mniej więcej równo. Druga tęczówka ustawiona wg rozmaitych zdjęć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 revelacyjnie wyszło!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Lutego 2021 Share Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Jedno oczko Rysia Misia i drugie oczko Rysia Misia ...wyszło fajowo. Edytowane 16 Lutego 2021 przez push-up78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2021 Share Napisano 16 Lutego 2021 Co jeden to coraz lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Lutego 2021 Autor Share Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Dzięki Panowie za dobre słowo. Oczy malowane pędzlami no name, całe 12 PLN za 100 szt, (z wysyłką z PRC); dostałem w prezencie od znajomego sklepowego parę sztuk celem przetestowania, czy się nadadzą do czegoś więcej, niż tylko do mieszania farbek. No to tylko teraz nie spartolić efektu - kapelusz. Na początek old rust AK. Docelowo powinien mieć delikatny wiśniowy finisz, choć nie wiem, czy się uda to osiągnąć. W kształt nie ingerowałem, bo dobry. Pierwsza przymiarka: M. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Marcin M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Lutego 2021 Share Napisano 16 Lutego 2021 Lordzie! Zacnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Lutego 2021 Autor Share Napisano 17 Lutego 2021 Dzięki, Hrabio . Karmazynowy wash. Jutro ostatnie poprawki i będzie można myśleć o następnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 No i cóż. Kolejny wędruje na postument. Jeszcze jakieś delikatne dopieszczenie, podmalowanie i galeria. Dziękuję wszystkim kibicującym mi w tym etapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Lutego 2021 Autor Share Napisano 21 Lutego 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Marca 2021 Autor Share Napisano 31 Marca 2021 Calvera - Eli Wallach. Miał być robiony jako ostatni ale Chico się spóźni, a ja nie wiem o ile. Skoro dzisiaj wylądował, to może chociaż pokażę go. Z robota poczekam, aż skończę popiersie marynarskie . Jak zwykle, solidna robota. Detal dokładny, podobieństwo zachowane wzgl. oryginału. Pozdrawiam, Marcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Ekspresja na twarzy jest - będzie się działo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 zara, zara.... co to za dywersja? nie żartuj że będzie 8 wspaniałych bo jak rozszerzamy skład to i Petra się powinna załapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2021 5 godzin temu, M.A.V. napisał: zara, zara.... co to za dywersja? nie żartuj że będzie 8 wspaniałych Ano. Miała byc dla Kolegów niespodzianka, szkoda że nie wyszło... Zestaw się nazywa Magnificent Seven + One Baddie. I większych rozszerzeń nie będzie, bo jakby jeszcze wieśniaków mieliby dokładać ... 8 godzin temu, Klapouch napisał: Ekspresja na twarzy jest - będzie się działo ! To prawda, świetne są figurki autorstwa OFFO'a. Zastanawiam się jeszcze nad zestawem Top Gun albo Fury. Obu filmów nie widziałem , ale popiersia fajne. Melodia przyszłości wszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Doskonale! No jeden zły musi być...a jaki kolorowy! Fajnie że jest następny odcinek mojego ulubionego serialu modelarskiego. A może potem ,,Parszywa dwunastka" ? I coś hardkorowo : ,,101 dalmatyńczyków"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 to może bardziej hardkorowo "300" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 No to, żeby nie tracić czasu, szary podkład samochodowy i mephiston red. Czerwony jest fajny w obsłudze, można poszaleć z cieniowaniem, byle tylko białego nie dodawać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Masz tempo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 15 godzin temu, myszaty napisał: Masz tempo... Nie ma na co czekać. Planuję ze wszystkim zdążyć na Koszalin . Carrebourg crimson, jako pierwszy wash. Mieszanka niebieskiego z czerwonym w najgłębsze miejsca, baza mieszana z żółtym na jaśniejsze glejzy. Potem jeszcze niebieski wash, w zagłębienia. Mała kontrola kontrastu, z kolegami. Na koniec fuegan orange. Jutro zobaczymy dalej, co poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Maja 2021 Autor Share Napisano 4 Maja 2021 Red leather złoszowany brązowym inkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Maja 2021 Autor Share Napisano 7 Maja 2021 Wzorek haftowany, freehand. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 Wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 Pogratulować „pewności” dłoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 wzorek ładniejszy niż na porcelanie z ćmielowa eh... szkoda że projekt już na finiszu bo widziałem że w zakupach wrzuciłeś fotki ostatniego kapelusznika do kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 Dzięki Panowie, za miłe słowo. Choć musze przyznać, że męka z tym wzorkiem okrutna. Ale nie przejmuję się za bardzo, że tu i ówdzie nierówno, bo kamizella była trochę znoszona. Na filmie tez widziałem nierówności we wzorkach. Co się da, to poprawię wszakże. 2 godziny temu, M.A.V. napisał: eh... szkoda że projekt już na finiszu bo widziałem że w zakupach wrzuciłeś fotki ostatniego kapelusznika do kolekcji Też mi jakoś dziwnie, zabawa jest fajna z takim dużym zestawem. A skoro został juz wezwany do tablicy, to proszę: Chico, siódmy Wspaniały. Z twarzą Horsta Buchholza. Jedyny, któremu chyba najbardziej się powiodło. Długo na niego czekałem, To prawdopodobnie ostatnia figurka z tego wypustu, formy zużyte były i musiałem uprosić, żeby jeszcze raz odlali. Masa nadlewek, pęcherzy i resztek silikonu, no ale nic to, damy radę. Nie będzie w malowaniu tradycyjnie niebieskim, tylko w tym ciekawszym, z wypadu do gniazda Calvery . Jako jedyny miał dwa ubrania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi