abtb Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 (edytowane) Witam, dziś kolejny latawiec na korbkę Gloster Gladiator Mk II, 605 Eskadra (Hrabstwo Warwick), lotnisko Królewskich Sił Powietrznych Tangmere, Sussex, Anglia, sierpień 1939 W parze: Można "szczelać" Edytowane 13 Maja 2019 przez abtb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Fajny latawiec.Ta pajęczyna robi wrażenie.Pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Bardziej mi się podoba niż srebrzanka. Z czego robiłeś naciągi i linki antenowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Maja 2019 Autor Share Napisano 13 Maja 2019 Godzinę temu, Bengal napisał: Zacne 40 minut temu, Xmen napisał: Fajny latawiec Podziękować 35 minut temu, panDespota napisał: Bardziej mi się podoba niż srebrzanka. "Srebrny" to na razie pole walki z "materią kolorystyczną" 37 minut temu, panDespota napisał: Z czego robiłeś naciągi i linki antenowe? Naciągi z żyłki 0,08 mm, antena "V" z takiej samej natomiast odciąg do "chwosta" z nitki o grubości 20 DEN (diabli wiedzą ile to w mm) ale nie bardzo polecam bo jakoś słabo to się chwyta z CA i przy większej sile naciągu może się urwać. A i farba się "skrapla" na niej. A poza tym to SERDECZNIE DZIĘKUJĘ koledze Xmen-owi za poratowanie kalkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Mi się podobają oba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Oba bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 I kolejny piękny dwupłat w Twojej kolekcji .srebrny mi się podobał a ten podoba się jeszcze bardziej i tak sobie myślę kupię i zrobię bo to piękna maszyna była ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Mam trzy - dwa Airfixa i jeden Matchboxa, ale cały czas mam pietra przed tymi cholernymi naciągami. Szacun. Bardziej podoba mi się jednak srebrny :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 18 godzin temu, GreGG24 napisał: cały czas mam pietra przed tymi cholernymi naciągami Nic strasznego - żyłka 0,08mm i wiertełko 0,3mm i dajesz starą metodą na "przewiertkę" Dziurki zalewasz CA, delikatny szlif i jest piknie. 18 godzin temu, GreGG24 napisał: dwa Airfixa To ja poproszę "narciarza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 piekny gladiatorek!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi