Jump to content

P-51C Mustang MK. III Trumpeter 1:32

shadowmare
 Share

Recommended Posts

Sporo rzeczy poprawiłem i dodałem, nie będę wchodził w szczegóły, jedynie co mogę napisać to żeby pod żadnym pozorem nie kupować. Dobrze, że ktoś poważniejszy się zainteresował tym tematem, mam już plan na srebrnego konia, więc będzie może jeszcze okazja.

xUu6t8s.jpg?1

xbECIov.jpg?1

eIeqrq9.jpg?1

aXQ2kMI.jpg?2

KqUyqFC.jpg?1

7mFgpjH.jpg?1

19zy5OO.jpg?1

eE4bNBJ.jpg?3

Ln5ab9u.jpg?1

5hXNYi2.jpg?1

BjP1Rrh.jpg?1

e3JWWdA.jpg?1

uuutbyy.jpg?1

Y2tUvuI.jpg?1

Nimo8y6.jpg?1

NK1HLt7.jpg?1

osUf1Be.jpg?2

Edited by shadowmare
  • Like 2

Bardzo fajny model Ci wyszedł, podobają mi się szczególnie ślady eksploatacji na kadłubie.

I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna.

Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają.
Minus że nie dżet. :)

Edited by Solo

4 godziny temu, rymulus napisał:

I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna.

Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam,  że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych. Robienie czystych modeli bez żadnych zabiegów aero, moim zdaniem nie ma sensu, lepiej kupić sobie zabawkę DieCast - wyjdzie na to samo, bez niepotrzebnej roboty i marnowania czasu.

Kadłub:

e0bb6e9565d1e90ad5e23f7e7b5266db.jpg

fd6c0c3ba337d131b7b8c6903c78a13f.jpg

Tutaj spód:

074ba94fa397a0da813981c003072e6f.jpg

4 godziny temu, Solo napisał:

Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają.
Minus że nie dżet. :)

Dzięki. Chciałem zbić jednolitość koloru na dole.

40 minut temu, shadowmare napisał:

Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam,  że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych.

I wszystko jasne, dzięki.:D