shadowmare Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Sporo rzeczy poprawiłem i dodałem, nie będę wchodził w szczegóły, jedynie co mogę napisać to żeby pod żadnym pozorem nie kupować. Dobrze, że ktoś poważniejszy się zainteresował tym tematem, mam już plan na srebrnego konia, więc będzie może jeszcze okazja. Edited June 11, 2019 by shadowmare 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Mi się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Bardzo ładny model, ale jakiś dziwny kształt ma przednia częśc kadłuba:). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 Dzięki, ten model jest niestety w pakiecie z szeregiem błędów, więc pewne fragmenty mogą wyglądać dziwnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Bardzo fajny model Ci wyszedł, podobają mi się szczególnie ślady eksploatacji na kadłubie. I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 (edited) Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają. Minus że nie dżet. Edited June 13, 2019 by Solo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 4 godziny temu, rymulus napisał: I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna. Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam, że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych. Robienie czystych modeli bez żadnych zabiegów aero, moim zdaniem nie ma sensu, lepiej kupić sobie zabawkę DieCast - wyjdzie na to samo, bez niepotrzebnej roboty i marnowania czasu. Kadłub: Tutaj spód: 4 godziny temu, Solo napisał: Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają. Minus że nie dżet. Dzięki. Chciałem zbić jednolitość koloru na dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Taki w Twoim stylu. Kucyk może się podobać i tak jest. Ja skutecznie się wyleczyłem z chęci miecia tego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 Dzięki Marku. Bardzo słusznie bo Zoukei Mura się zajmuje tematem (a przynajmniej ma w planach). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 29 minut temu, shadowmare napisał: Dzięki. Chciałem zbić jednolitość koloru na dole. Niezwykle skutecznie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 (edited) . Edited June 13, 2019 by shadowmare Duplikat posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 40 minut temu, shadowmare napisał: Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam, że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych. I wszystko jasne, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Świetna robota. Spód modelu bajeczny! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Cacany model. Klasa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts