shadowmare Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Sporo rzeczy poprawiłem i dodałem, nie będę wchodził w szczegóły, jedynie co mogę napisać to żeby pod żadnym pozorem nie kupować. Dobrze, że ktoś poważniejszy się zainteresował tym tematem, mam już plan na srebrnego konia, więc będzie może jeszcze okazja. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez shadowmare 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 Bardzo ładny model, ale jakiś dziwny kształt ma przednia częśc kadłuba:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 11 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2019 Dzięki, ten model jest niestety w pakiecie z szeregiem błędów, więc pewne fragmenty mogą wyglądać dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 Bardzo fajny model Ci wyszedł, podobają mi się szczególnie ślady eksploatacji na kadłubie. I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają. Minus że nie dżet. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2019 4 godziny temu, rymulus napisał: I tu moje pytanie, zabrudzenia te robiłeś na podstawie dokumentacji czy to raczej twórczość własna. Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam, że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych. Robienie czystych modeli bez żadnych zabiegów aero, moim zdaniem nie ma sensu, lepiej kupić sobie zabawkę DieCast - wyjdzie na to samo, bez niepotrzebnej roboty i marnowania czasu. Kadłub: Tutaj spód: 4 godziny temu, Solo napisał: Jakoś przeoczyłem ten model, a tu proszę, bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się spód. Niby mocna krateczka czy też tam glazura, ale mi się takie efekty bardzo podobają. Minus że nie dżet. Dzięki. Chciałem zbić jednolitość koloru na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 Taki w Twoim stylu. Kucyk może się podobać i tak jest. Ja skutecznie się wyleczyłem z chęci miecia tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2019 Dzięki Marku. Bardzo słusznie bo Zoukei Mura się zajmuje tematem (a przynajmniej ma w planach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 29 minut temu, shadowmare napisał: Dzięki. Chciałem zbić jednolitość koloru na dole. Niezwykle skutecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2019 (edytowane) . Edytowane 13 Czerwca 2019 przez shadowmare Duplikat posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 40 minut temu, shadowmare napisał: Wzoruję się na zdjęciach, ale podkręcam efekty bo uważam, że bez dobrego światła, bardzo mało z brudów i modulacji jest widocznych. I wszystko jasne, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 Świetna robota. Spód modelu bajeczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 Cacany model. Klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi