Bartosz.B Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 No to nadszedł czas by wstawić tą galerie i zakończyć swój udział w projekcie. Na początku miałem mieszane uczucia co do tej skali, ale wraz z postępami budowy coraz bardziej zaczynało mi się to podobać i teraz już wiem że jeszcze nie jeden model zrobię w siedemsetce. Nie ma co przynudzać bo koledzy już chyba wszystko powiedzieli co można o tych naszych huntach. Co do samego modelu zdaje sobie sprawę ze jeszcze wiele można poprawić, ale ja i tak jestem zadowolony. Relacje budowy można zobacz tutaj: Polskie niszczyciele klasy Hunt Dzięki za wspólny projekt! 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) wow, super. ta woda jest niesamowita ..... jak???????? Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Znakomity model!!! Efekt waszych prac jest imponujący. Każdy z niszczycieli z indywidualnym stylem , zrobiony na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Z przyjemnością oglądam Twoją wersję! Nieskromnie wspomnę, że doradzalem przy tych kolorach i teraz uważam że niepotrzebnie, bo niebieski B5 umieszales z większym wyczuciem niż ja. Na siłę z uwag to jedynie trochę bardziej bym rozswietlil poklad żeby przełamać efekt skali. Choć może to kwestia oświetlenia zdjęć. Można spróbować wyciągnąć to w edytorze. W skrocie: Świetny model Bartek. Siedemsetka na światowym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Ci Bartek powiem że zrobiłeś MEGA postęp w krótkim czasie, porównaj go sobie z tą ratownicza motorówka, albo foką ... Okręt zajefajny, woda zajefana (poza tym co Ty wiesz, a ja rozumiem ) Jest byczo, a teraz wracaj do złoma, trzeba pozwalniać pochylnie na przyszłoroczny PROJEKT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Bardzo dobrze to wyglada, dzial zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Gratki, świetny model wyszedł. Piękny jak i pozostałe. Nie pozostaje mi nic innego jak w końcu skończyć swojego i też go tu wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Elegancko Bartoszu, ELEGANCKO Kolejna świetna 700ka! Oby tylko więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: , trzeba pozwalniać pochylnie na przyszłoroczny PROJEK Za chwilę październik potem to już zima i nowy rok , a tłuszcza dalej żyje w niepewności o temat PROjektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2019 Zloty pewnie gdzieś w październiku będzie już wszystko wiadomo, dwa miesiące spokojne starczy by potencjalni chętni we wszystko co potrzebne się zaopatrzyli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Super ! krucabomba oglądam te galerie i nie wiem który lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi