Franz75 Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Hello everyone. Postanowiłem zbudowac Curtiss P 40 E, w malowaniu troche nie moralnym ale ciekawym. Decals sa z firmy Kit Worlds Jako ze model jest juz nie najnowszy i zeby było ciekawiej to dodam blaszki z Edka. Tyle na wstepie, mysle ze model bedzie sie składac bez wiekszych problemów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Kalki bardzo fajne ale malowania są do wersji P-40F zasadniczo różniącej się od P-40E. P-40F napędzał inny silnik więc chłodnice i okapotowanie całkowicie zmieniono, cały przód wygląda inaczej. Do P-40E znajdziesz mnóstwo kalek i masek z ciekawymi malowaniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Franz75 napisał: pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Zawsze ktos musi zepsuc zabawe Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Franz75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Gołe baby i samoloty idą w parze. Ja na miejscu kolegi kontynuował bym projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, kolan napisał: Gołe baby i samoloty idą w parze. Ja na miejscu kolegi kontynuował bym projekt Oczywiście niech kolega kontynuuje tylko trzeba zmienić model na wersję F żeby pasował do tych kalkomani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Poszukuje converter kit z zywicy. Jest takowy ale trudno dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 Jest zywica dla wersji L mozna bawic sie dalej. Kosztowala wiecej niz model, ja chyba nie jestem normalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Będę zaglądał, wybrałeś fajne malowanie przyciągające wzrok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Ale po powrocie na kontynent kazali zamalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Jeśli dobrze pamiętam to chyba w Teksasie mają taki przepis, że nawet na egzemplarzach muzealnych nie może być golizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 Na pustyni bylo luzniej, zreszta byl tam taki nie wyzyty artysta. Kapral Joseph Pomphery, nie bylo plutna to dowudca dywizjonu powiedzal ze moze malowac na samolotach. No i mamy co mamy. Z zywica bylo bardzo ciezko, myslalem ze jej nie dostane ale mialem szczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Let's start rock n roll. Malujemy wnetrze kabiny, blaszki Edka upgrade'duja caloksztalt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toke Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Mam taką książkę w domu, autorem jest Saburo Sakai, jej tytuł to "Samuraj". To jego autobiografia, dostałem ją lata temu w prezencie, i to ona spowodowała moje zainteresowanie wojną na pacyfiku. Na okładce jest właśnie P 40 - więc zasiadam i kibicuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Hej, Kabina zlozona, blaszki od Edka duzo daja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi