Bartosz.B Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 ... a myśmy tu zachodzili w głowę jak zdobyć Gakken nr 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2019 Ooooo, zaczyna się dziać, a właściwie zacznie się dziać No ja na etapie milowych fantastycznych zmian więc za lepienie sięgnę dopiero na wakacje.... Ale z ogromną przyjemnością pozerkam na zmagania stoczniowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 No skoro taki tutaj ruch to nie mogę przejść nad tym obojętnie. Yamashita limitowana w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Noooo Grzegorzu, bo się już martwiłem. Cieszę się bardzo że podniesiesz nam poziom merytoryczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 W tym tygodniu coś poskanuję - proszę o info na PRV - zainteresowanym roześlę link ważny 14 dni Zestawik przybył też i do mnie Planuję dowgrade'a do 1932 roku - z otwartymi wyrzutniami torpedowymi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Aaa taki mariaż sobie umyśliłeś, no to ciekawie. Wymiarami się jakoś ten pokład rejnbołowy z jamaszitOM żeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 51 minut temu, Szydercza Gała napisał: Wymiarami się jakoś ten pokład rejnbołowy z jamaszitOM żeni? Sprawdzę .Dopiero co dojechała paczuszka. A jak nie będzie pasował - to się narysuje pasujący … 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 1 godzinę temu, blacman napisał: ...to się narysuje pasujący … Nie mam co do tego najmniejszych watpliwości Lepiej jednak żeby pasował, będziesz miał więcej czasu na klejenie i malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Mam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 14 minut temu, Piotras napisał: Mam i ja. Elegancko osób przybywa, będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) To jest ta lepsiejsza wersja z blaszką? Daj jakaś foteczkę mosiundzu pls Edytowane 11 Listopada 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Bardzo prosze, d...py nie urywa. Jest jeszcze dostepna blaszka Tetry ale chyba dokupie Rainbow. Rozpiescil mnie Flyhawk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) No faktycznie szału nie ma. Blaszki rejnboła są na wypasie, pytanie czy ten kadłub podejdzie do pokładów. W zasadzie potrzebny jest tylko kadłub i kominy, resztę daja z blachy albo żywicy. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Nie wiem czy akurat ten poklad mnie najbardziej kreci, raczej te pozostale klamoty. Wiec generalnie o to by szlo. Jak zakupie to zobaczymy, mnie interesuje wersja pozniejsza. Pewnie jeszcze trzeba dokupic opelotke, moze szalupy. Sie zobaczy sie. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 link z materiałami edukacyjnymi … będzie aktywny 14 dni. Mutsuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Ściągłe, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 szukam tego pit road i nigdzie nie moge namierzyć - ktoś cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Listopada 2019 Autor Share Napisano 21 Listopada 2019 (edytowane) https://www.ebay.com/itm/Pit-Road-Skywave-W-173-IJN-Destroyer-MUTSUKI-1941-1-700-scale-kit/323900959519?_trkparms=ispr%3D1&hash=item4b6a006b1f:g:tsgAAOSwcwhVMF9E https://www.ebay.com/itm/Rainbow-1-700-Rb7110-IJN-Destroyer-Mutsuki-Class-for-Pit-Road/171624343109?epid=2074279937&hash=item27f59ba645:g:vwAAAOSw7ThUpA8c Edytowane 21 Listopada 2019 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 kupione - blachy przyjadą do 23 stycznia no niezle 2 msc nono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 Spokojnie, maksymalnie dwa tygodnie i będziesz miał u siebie na biurku. Chińczycy działają szybciej niż poczta polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Dokładnie! Brałem blachy od tego Chińczyka. 9 sierpnia nadane, 20 sierpnia na poczcie w Gdyni. W grudniu może być dłużej przez przedświąteczny ruch ale do świąt powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 spoko ja mam czas na razie obejrzałem te blachy na zdjęciach i jak nic wychodzi zę moja to będzie wersja stoczniowa, same nie zamontowane do kadłuba blachy :))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) Haha.. Opcja druga. Możesz zrobić wersję po tym jak oberwała bomBom z B-17 BTW Mutsuki to pierwszy okręt w historii który zatonął po takim ataku. Tzn z wysokiego pułapu zaliczył bombę. Peszek... Nie wiadomo do dziś kto był bardziej zdziwiony.. Załoga okrętu, że oberwali w taki sposób, czy bombowca, że trafili... Edytowane 22 Listopada 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) taki pomysł juz mi sie rojił morze z zywicy i pod powierzchnia zarys naszego tonącego niszczyciela zgodnie z zasada lepiej pokazać mniej niz więcej Edytowane 22 Listopada 2019 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi