Dorotka Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Czołem! Ulepek skończony. Budowany bez merytorycznej spiny, na całkowitym luzie. Wiem, że można i „lepiej” i „bardziej”, ale generalnie w końcówce trochę mi przeszła chęć. Generalnie chciałem poznać chemię MIGA i sobie chwalę. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 siĘ podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 29 minut temu, Bengal napisał: siĘ podoba Się dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Bardzo elegancko. Chciałbym kiedyś w swoim osiągnąć taki poziom. Gratulacje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 No i wyszedł elegancko... Przydałby się jakiś szwej w otwartym włazie na wieży, ale to jak kto lubi... Mam w magazynie Abramsa z Tuskiem II od Academy + dodoatki z Defa - ciekwe jak wyszło by porównanie zestawów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Grabowski Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) 32 minuty temu, mandrivecs napisał: No i wyszedł elegancko... Przydałby się jakiś szwej w otwartym włazie na wieży, ale to jak kto lubi... Mam w magazynie Abramsa z Tuskiem II od Academy + dodoatki z Defa - ciekwe jak wyszło by porównanie zestawów. Ja Tobie mogę odpowiedzieć i chyba nawet to kiedyś zrobiłem? Edited October 4, 2019 by Grzegorz Grabowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 17 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Ja Tobie mogę odpowiedzieć i chyba nawet to kiedyś zrobiłem? Wiem, pamiętam... ale chętnie bym przemacał ten zestaw z warsztatu powyżej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 Dzięki Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) W czołgach się czuje nie za dobrze ale ten wygląda ciekawie . Zwłaszcza te "dachówki " użyte jako dodatkowy pancerz . No i chyba oglądam pierwszą Twoją galerie Dorotku ? Rób następne warsztaty , są intrygujące . Pozdrawiam Hello Edited October 4, 2019 by Hello 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Piękny model. fajne dodatki, dobry warsztat i widać, że kontrolujesz wszystkie efekty, które chcesz uzyskać. Poza tym robisz bardzo ładne i czytelne zdjęcia. Jeszcze czekam jak się będzie prezentował na tym asfalcie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 Podziękował Co do asfaltu to chwilowo muszę od niego odpocząć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Czyżby protesty ekologów czy może typowe polskie podejście do budowy dróg? Może po wyborach coś ruszysz... Zdrowie na budowie a ja poczekam. Spróbuj skombinować jakiś znak drogowy po arabsku żeby wiedzieli gdzie mają jechać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 50 minut temu, michal0281 napisał: Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Współczesne wozy wyglądają komiksów, kiedy zastosuje się na nich washig max plus color midulation 2x max w stylu mig jimmenez. Takie duże ilości wszystkiego co tylko potęguje efekcisrstwo jest niestety obecnie bardzo popularne. To co pasuje do T-34 który spędził 6 lat na froncie i z Kurska dojechał do Berlina nie pasuje do Abrams ów, humvee czy mrapów. Ale niektórym nie przetłumaczysz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 1 godzinę temu, michal0281 napisał: Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 To Jacku teraz humvee poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 4, 2019 Author Share Posted October 4, 2019 37 minut temu, Bengal napisał: To Jacku teraz humvee poproszę Na warsztacie jest już coś innego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.J.89763 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) Bardzo ładny model Brawo Edited October 11, 2019 by M.J.89763 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 W dniu 11.10.2019 o 17:49, M.J.89763 napisał: Bardzo ładny model Brawo Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts