Dorotka Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Czołem! Ulepek skończony. Budowany bez merytorycznej spiny, na całkowitym luzie. Wiem, że można i „lepiej” i „bardziej”, ale generalnie w końcówce trochę mi przeszła chęć. Generalnie chciałem poznać chemię MIGA i sobie chwalę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 siĘ podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 29 minut temu, Bengal napisał: siĘ podoba Się dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Bardzo elegancko. Chciałbym kiedyś w swoim osiągnąć taki poziom. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 No i wyszedł elegancko... Przydałby się jakiś szwej w otwartym włazie na wieży, ale to jak kto lubi... Mam w magazynie Abramsa z Tuskiem II od Academy + dodoatki z Defa - ciekwe jak wyszło by porównanie zestawów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 32 minuty temu, mandrivecs napisał: No i wyszedł elegancko... Przydałby się jakiś szwej w otwartym włazie na wieży, ale to jak kto lubi... Mam w magazynie Abramsa z Tuskiem II od Academy + dodoatki z Defa - ciekwe jak wyszło by porównanie zestawów. Ja Tobie mogę odpowiedzieć i chyba nawet to kiedyś zrobiłem? Edytowane 4 Października 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 17 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Ja Tobie mogę odpowiedzieć i chyba nawet to kiedyś zrobiłem? Wiem, pamiętam... ale chętnie bym przemacał ten zestaw z warsztatu powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) W czołgach się czuje nie za dobrze ale ten wygląda ciekawie . Zwłaszcza te "dachówki " użyte jako dodatkowy pancerz . No i chyba oglądam pierwszą Twoją galerie Dorotku ? Rób następne warsztaty , są intrygujące . Pozdrawiam Hello Edytowane 4 Października 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Piękny model. fajne dodatki, dobry warsztat i widać, że kontrolujesz wszystkie efekty, które chcesz uzyskać. Poza tym robisz bardzo ładne i czytelne zdjęcia. Jeszcze czekam jak się będzie prezentował na tym asfalcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Podziękował Co do asfaltu to chwilowo muszę od niego odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Czyżby protesty ekologów czy może typowe polskie podejście do budowy dróg? Może po wyborach coś ruszysz... Zdrowie na budowie a ja poczekam. Spróbuj skombinować jakiś znak drogowy po arabsku żeby wiedzieli gdzie mają jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 50 minut temu, michal0281 napisał: Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Współczesne wozy wyglądają komiksów, kiedy zastosuje się na nich washig max plus color midulation 2x max w stylu mig jimmenez. Takie duże ilości wszystkiego co tylko potęguje efekcisrstwo jest niestety obecnie bardzo popularne. To co pasuje do T-34 który spędził 6 lat na froncie i z Kurska dojechał do Berlina nie pasuje do Abrams ów, humvee czy mrapów. Ale niektórym nie przetłumaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 1 godzinę temu, michal0281 napisał: Super. Udalo sie zrobic model bardzo ladny a przy tym odbiegajacy pozytywnie od obecnego kanonu, nie wyglada komiksowo tylko jakos tak prawdziwie, brawo. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 To Jacku teraz humvee poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 37 minut temu, Bengal napisał: To Jacku teraz humvee poproszę Na warsztacie jest już coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 (edytowane) Bardzo ładny model Brawo Edytowane 11 Października 2019 przez M.J.89763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2019 Autor Share Napisano 13 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 17:49, M.J.89763 napisał: Bardzo ładny model Brawo Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi